Várkonyi Andrea egymilliós ruhában jelent meg: így állt neki a Louis Vuitton kreáció

Várkonyi Andreát selyemből készült dizájnerruhában fotózták a rendezvényen. Így nézett ki benne.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Február 9-én, azaz tegnap nyílt meg a 29. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás, rövidítve FeHoVa a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A megnyitón Mészáros Lőrinc és felesége is ott voltak. Várkonyi Andrea a világ egyik leghíresebb luxusmárkája, a Louis Vuitton divatház kollekciójából választott ruhát magának az eseményre.

Várkonyi Andrea Louis Vuitton ruhája

A selyem anyagból készült dizájnerdarab a márka webshopja alapján 2990 euróba, azaz az aktuális árfolyamon 1 156 000 forintba kerül.

A HVG fotózta le Várkonyi Andreát férjével, ide kattintva nézheted meg cikkükben a házaspár fotóját és az említett ruhadarabot.

A kreáció egyébként limitált kiadás, jelenleg nem is elérhető a honlapon. Fényes selyemanyaga eleganciát sugall, míg a láncos-kulcsos minta a fiatalos-trendi stílusnak felel meg, a divatház úgy jellemezte, "az elegancia modern megközelítését kínálja”. Kialakítása is egyedi, a nyakrészéhez selyemkendőt varrtak, míg a derekán egy mintájában és anyagában passzoló öv emeli ki viselője alakját.

Mészáros Lőrinc ennyire lefogyott

Mészáros Lőrinc külsőre mintha teljesen új emberré vált volna Várkonyi Andrea oldalán. Az 56 éves üzletember az elmúlt években rengeteget fogyott, esetében a boldog házasélet nem pluszkilókat hozott, hanem leadta azokat. Képeken mutatjuk, milyen látványos a változás.

Cover-fotó: Life TV/Női Titkok Várkonyi Andreával

Ezt is szeretjük