Várkonyi Andrea elárulta, Bochkor Gáborral milyen most a kapcsolata
Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor továbbra is közösen nevelik a lányukat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2018 októberében robbant a hír, hogy Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolata 12 év után véget ért. A TV2 egykori sztárja még a nyáron elköltözött a rádióstól, a kislányukat, Nórit is magával vitte. Idén nyáron lesz egy éve, hogy már nem alkotnak egy párt, ez alatt az időszak alatt sok minden megváltozott, de a gyermekük örökké összeköti őket.

Annak érdekében, hogy a 12 éves kamaszlány lelkiállapota ne sérüljön, az egykori sztárpár egy komoly rendszert vezetett be, számolt be a Hot! magazin legfrissebb számában Várkonyi Andrea. Mint minden gyerek, Nóri életében is fontos az állandóság, ezt pedig Bochkor Gáborral igyekeznek megteremteni.

- Az egyik hétvégén velem van, a következőn Gáborral. Bizonyos napok is be vannak osztva, amit ritkán rúgunk fel, hiszen Nóri lelkileg is rákészül, amikor az apukájához megy. Előfordul persze, hogy Gábornak vagy nekem közbejön valami, de mindkettőnk nevében mondhatom, hogy először mindig egymáshoz fordulunk segítségért - nyilatkozta a hetilapnak.

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor néhány évvel ezelőtt Kasza Tibi műsorában.
Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor néhány évvel ezelőtt Kasza Tibi műsorában.
Fotó: TV2/Kasza!

A szőke szépség egykori szerelmével vita és sértődöttség nélkül tudta rendezni a kettőjük kapcsolatát, hiszen attól függetlenül, hogy már nem alkotnak egy párt, továbbra is tisztelik egymást, mint embert és szülőt. 

Szülők, tehát partnerek vagyunk, a köztünk lévő viszonytól függetlenül. A Nórival kapcsolatos kérdésekben együtt határozunk, nem hagyjuk ki, és nem játsszuk ki a másikat.

Mindent, ami a kislányukat érinti, együtt beszélnek meg, legyen szó továbbtanulásról vagy Nóri egyéb elfoglaltságairól.

- Hál' Isten, szó sincs arról, hogy nem működne köztünk a kommunikáció. Többnyire a lányunkra korlátozódik, de ez így van rendjén - tette hozzá.

Nóri kamaszodik, ezt az időszakot Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor is nehezebben éli meg szülőként. Ráadásul, ha a lányuk valamit nem ér el az egyikőjüknél, akkor a másikuktól kéri ugyanazt.

- Legutóbb a szülinapján próbálkozott be külön-külön mindkettőnknél. Na, hívtam is az apját, hogy én már nemet mondtam bizonyos kívánságaira, ő se dőljön be! - mesélte Várkonyi Andi a hetilapnak. 

Friss fotókon Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor lánya, Nóri.

Ezt is szeretjük