Palik László valójában ilyen ember - Marsi Anikó nem kertelt a reggeli műsorban
Marsi Anikó meglepő dolgokat árult el férjéről, Palik Lászlóról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Palik László elsőre nem mindenkinek azt az arcát mutatja, amilyen valójában. Ezt Marsi Anikó árulta el, amikor a FEM3 Caféban a megismerkedésük története is szóba került. A Tények híradósa részletezte, miért sikerült az első találkozásuk meglehetősen viharosra. 

Marsi Anikó és Palik László azt követően ismerkedtek meg egymással, hogy előbbi az RTL Klubon egy műsort vezetett, melyben utóbbi meghívott vendégként szerepelt. 

- Furcsa volt a pasi, ez az első pillanatban kiderült. Volt egy próbánk, hogy mindenki tudja, hova kell leülnie, pontosan merről kell bejönnie, megnéztük, merre vannak a kamerák. Ezen a próbán olyan arccal jelent meg, hogy én lefagytam. Álltam a pulpituson, és azt gondoltam: mi lesz ebből? Hát ez egy szórakoztató, vidám műsor! Erre megjelenik ilyen fejjel. Ez biztos, hogy nem fog menni - kezdte a mesélést a 44 éves tévés, és be is mutatta, megközelítőleg hogyan nézett ki anno Palik arckifejezése. 

marsi-aniko
Fotó: FEM3 Café

- Valamit akartam kezdeni ezzel a helyzettel, kicsit fölrázni, de csak annyi jött ki a számon, hogy "Laci, ne haragudj, te nagyon unod?" Erre kipattantak a szemei, fölnézett: ez meg ki a jó franc lehet, aki hozzám szól. Ez az arckifejezés még megvan, de már szerintem nem nekem tartogatja. Különben ez nem egy felvett póz, ő ilyen. Azt hiszem, ez a normál állapota, és

amikor kigyulladnak a lámpák, akkor ő automatikusan sokkal szimpatikusabb arcot ölt magára, mint ami van neki eredetileg.

A múltkor azt találtam neki mondani, hogy "figyelj, Laci, te annyira, de annyira szimpatikus ember vagy műsorban" - árulta el Marsi Anikó. 

A műsor próbája alatt aztán tovább ment a műsorvezető és a meghívott vendég között az adok-kapok, így az egyik szünetben a folyosón Palik László azt mondta Marsi Anikónak: kisasszony, most már jobb lesz, hogy ha visszavesz egy kicsit, mert én egyszer még magát feleségül fogom venni. 

- Zavarba jöttem, és fölkiáltottam: de neked feleséged van, és gyereked! Ez, nem tudom, miért jött ki a számon, mert valószínűleg tudtam, hogy nincs, hisz műsorvezetőként föl kellett készülnöm a VIP-vendégekből, de valahogy ez szakadt ki belőlem. Aztán kettőnk közé besuhant a műsor szerkesztője, és mondta, hogy nincs neki. Ebben a pillanatban annyira zavarba jöttem, hogy elsomfordáltam a helyszínről - mesélte megismerkedésükről a Tények híradósa. 

marsi-aniko2
Fotó: FEM3 Café

A furcsa első találkozás folytatása sokkal jobban alakult. Marsi Anikó és Palik László 2005 októberében mondták ki a boldogító igent, Vilmos fiuk az esküvő után egy évvel, Vince pedig 2009-ben született meg. Marsi Anikó 2007-ig az RTL Klub Fókusz című műsorának munkatársa volt. Férjével évekre eltűntek a nyilvánosság elől, Mallorcára költöztek, majd, amikor a szőke tévést 2016-ban felkérték a Tények egyik műsorvezetőjének, elfogadta a felkérést. 57 éves férje a TV2 Exatlon Hungary című műsorának műsorvezetőjeként 2019-ben tért vissza a képernyőre.

A Fókusz műsorvezetői ennyit változtak húsz év alatt

A Fókusz egyik első műsorvezetője Batiz András volt, akit 1997 és 2004 között láthattunk a népszerű műsorban. Képes összeállításunkban rajta kívül is megnézheted, mennyit változtak az elmúlt húsz év alatt a Fókusz műsorvezetői.

Ezt is szeretjük