Palik László lánya már 29 éves - Fotón a ritkán látott Júliával
Palik László ritkán látott lányával posztolt közös fotót.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Palik Lászlóról köztudott, hogy Marsi Anikó férje, akivel két fiúgyermeket nevelnek: Vilmos 2006 júliusában, Vince 2009 júniusában született, vagyis pár hónap múlva 13, illetve 10 évesek lesznek. Azt csak kevesen tudják, hogy az Exatlon Hungary műsorvezetőjének első házasságában született egy lánya is. 

Palik Júlia már felnőtt nő, és 2019. május elsején ünnepelte a 29. születésnapját. Ezt az 57 éves sztár adta hírül az Instagram-oldalán, ahol egy közös szelfivel köszöntötte fel egy szem lányát. 

Palik Júlia biztonságpolitikai szakértőként és kutatóként dolgozik, jelenleg a Corvinus Egyetem harmadéves PhD-hallgatója is, és szeretné megszerezni a doktoriját egy angol nyelvű képzésen.

- 2020-ban szerzek doktori fokozatot, emellett biztonságpolitikai szakértőként és kutatóként dolgozom. Kutatási területem a polgárháborúk nemzetköziesedése, ezen belül a jelenleg is dúló jemeni háború - mesélte a Story magazinnak idén januárban. 

Azt is elárulta a hetilapnak, hogy nyolcéves volt, amikor a szülei elváltak, de jó barátok maradtak, szeretik és tisztelik egymást, nem érzi úgy, hogy csonka családban nőtt fel, mindenben segítették, bár édesanyjával maradt, édesapjával is sok időt töltött. Palik László második feleségével és öccseivel erős a kapcsolata, Marsi Anikóval mindig nagyon jókat beszélgetnek és nevetnek, örül neki, hogy édesapjával egymásra találtak. 

Ákos gyönyörű lányai

Tudtad, hogy az énekes Ákosnak három szép lánya is van? Feleségével négy szép gyermeket nevelnek: Márton, becenevén Marci 1998-ban, Anna 2002-ben, Kata 2005-ben, Júlia pedig 2010-ben látta meg a napvilágot. Képes összeállításunkban összegyűjtöttük ritka családi fotóit: Katát, Annát és a kis Júliát is láthatod.

Ezt is szeretjük