Hajdú Péter bevallotta: Sarka Kata valójában ilyen anya
Hajdú Péter elárulta, hogyan neveli közösen a gyerekeket Sarka Katával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajdú Péter és Sarka Kata hosszú évekig igazi álompárnak számítottak, azonban nyolc év házasság után, 2016-ban megromlott a kapcsolatuk, végül a válás mellett döntöttek, 2018 szeptemberében derült ki, hogy az egykori sztárpár már hivatalosan is elvált. Míg együtt voltak, két gyönyörű gyermekük született, Noémi 2009-ben, Dávid pedig 2010-ben látta meg a napvilágot. A 43 éves tévés, aki hamarosan az RTL Klub képernyőjére tér vissza, a Best magazinnak vallotta be, hogyan neveli közösen volt kedvesével gyermekeiket.

Ilyen anya Sarka Kata Hajdú Péter szerint

A sztár elmondta a lapnak, hogy az ő szülei is elváltak, amikor még kicsi volt, de sajnos az ő életében nem volt jelen az apja, emiatt odafigyel arra, hogy gyermekei ne éljék át ugyanazt, amit ő kiskorában.

- Azt gondolom, hogy Kata nagyon jó anya, és, mivel a gyerekek ott élnek vele, nekem 120 százalékon kell teljesítenem, hogy azt mondják: hú, de jó volt apánál! Ha valaki olyan élethelyzetbe kerül, hogy külön kell élnie a gyerekeitől, akkor megpróbál minőségi időt tölteni velük, amikor együtt vannak - magyarázta.

Mind a ketten imádják gyerekeiket, Noémit és Dávidot.
Mind a ketten imádják gyerekeiket, Noémit és Dávidot.
Fotó: Instagram/Sarka Kata, Instagram/Hajdú Péter

A gyerekekkel ő is és Sarka Kata is roppant szoros kapcsolatot ápol, nem fordul elő olyan, hogy valamit csak neki vagy csak a volt feleségének mondanak el a lurkók. Mióta egyedülálló lett, sokkal több energiát öl ő is abba, hogy jó apa legyen, és minél több élményt adhasson Noéminek és Dávidnak. A szülői feladat nagyon nehéz, de szerinte mind a ketten sokat dolgoznak azért, hogy a gyerekek maximálisan megbízzanak bennük.

Egy gyerek bizalmáért és szeretetéért meg kell dolgozni, Kata és én is ezt tesszük nap mint nap.

- Amikor megharagszanak rám vagy Katára, akkor revolvereznek minket, hogy felhívják a másikat, és bepanaszolnak, de ilyenkor összezárunk az édesanyjukkal. Nem tudnak kijátszani minket egymás ellen, mert nagyon rossz lenne, ha átvennék az irányítást - jegyezte meg.

Hozzátette azt is, hogy Sarka Kata nagyon rugalmas, bármikor átmehet hozzájuk, és láthatja a gyerekeket, könnyen tudnak egyezkedni egymással, ráadásul a gyereknevelés kapcsán mindenben egyetértenek.

Ezt is szeretjük