Tudta, hogy szeretői vannak a kedvesének - A magyar énekes párja élő adásban árulta el
Cinthya Dictator azonban nem haragszik Varga Viktorra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Viktor és Cinthya Dictator öt évvel ezelőtt ismerkedtek meg, 2013 decemberében pedig el is jegyezték egymást. Kapcsolatukban azóta több hullámvölgy is akadt, a Csillag Születik sztárja legutóbb tavaly októberben mondta, hogy útjaik végleg különváltak. Négy hónapnyi szünet azonban újra egymásra találtak, többek között erről is meséltek a Mokkában.

- Ennek nem tud vége lenni, akármennyire is mentünk ellene és egymás ellen, lehetetlen felülírni ezt a dolgot, mert túl mély, és túl sok szál vezet vissza bennünket egymáshoz - kezdte vallomását a 29 éves énekes, akinek voltak szeretői is, erről pedig kedvese is tudott.

- Nekem nem volt senkim, Viktorról viszont nem lehet ezt mondani. Az az igazság, hogy Viktornak ezek a szeretői csak még inkább abban erősítették meg, hogy hozzám tartozik - vallotta be Cinthya.

Fotó: TV2

Újra együtt a magyar álompár! Ezzel a fotóval tudatták az örömhírt

Dér Heni és a sármos focista több mint egy évvel a különválásuk után mindenkit meglepett, szilveszterkor mind a ketten közzétették a Facebook-oldalukon, hogy újra egy párt alkotnak. Nem ők az egyetlenek, akik ismét egymásra találtak. Nézd meg a többieket is!

Ezt is szeretjük