A magyar énekes így hódította vissza volt menyasszonyát - Karácsony óta együtt vannak
Varga Viktor kibékült szerelmével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egyik legnagyobb szilveszteri meglepetés Varga Viktor és Cinthya Dictator Facebook-posztja volt, amelyben egy közös fotó kíséretében tudatták: a szerelem legyőzte az észérveket, újra egy párt alkotnak. Öt évvel ezelőtt ismerkedtek meg, 2013 decemberében el is jegyezték egymást, kapcsolatuk több hullámvölgyet is megért az évek során, Varga Viktor legutóbb októberben közölte, hogy végleg szakítottak. Cinthya Dictator a FEM3 Caféban most elárulta, mivel hódította meg ismét az énekes.

A fotóművész lány készített bőrből egy portrét Varga Viktorról, amit egy szintén általa alkotott szoborról mintázott. Amikor utóbbit éppen hazafelé vitte az iskolájából, véletlenül összefutott a Nyugati pályaudvarnál az énekessel.

- Ennek nyilván az lett az eredménye, hogy feljött hozzám, és felpróbálta a bőrt, ami tökéletesen az ő csontozatára passzolt. Meg is lepődtünk, hogy ennyire a kezemben van az arca. Együtt aludtunk, de utána elment - árulta el Cinthya. 

Utána nem keresték egymás társaságát, de a sors úgy rendezte, hogy havonta legalább egyszer véletlenül összefutottak valahol.

- Viktor írt üzeneteket a találkozások között, de nem válaszoltam. Nem dacból, hanem mert úgy éreztem, nincs értelme. Azon is kivoltam, hogy a sors miért intézi így, hogy folyton szembejön velem az utcán. Aztán 22-én megjelent az autójával a lakásom előtt, és megkérdezte: elkezdjük a karácsonyt mostantól? Azt mondta, hogy legyen minden nap karácsony az évben - osztotta meg a nézőkkel a romantikus egymásra találás részleteit.

A FEM3 műsorvezetőjének kérdésére, mely szerint kijelenthető-e, hogy együtt vannak, Cinthya azt válaszolta: persze, de szerinte nem voltak igazán külön. Varga Viktor egyébként abban a négy hónapban, amikor hivatalosan nem voltak együtt, készített egy CD-t, amelynek mind a 12 dala Cinthya Dictatorról szól.

Fotó: FEM3 Café

Újra együtt a magyar álompár! Ezzel a fotóval tudatták az örömhírt

Dér Heni és a sármos focista több mint egy évvel a különválásuk után mindenkit meglepett, szilveszterkor mind a ketten közzétették a Facebook-oldalukon, hogy újra egy párt alkotnak. Nem ők az egyetlenek, akik ismét egymásra találtak. Nézd meg a többieket is!

Ezt is szeretjük