Varga Viktor és jóképű öccse: Valentin ennyire hasonlít az énekesre

Varga Viktort és öccsét, Valentint csak ritkán látjuk közös fotón, egymás mellett ülve szinte egyformák.

varga-viktor-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Varga Viktor nevét az ország 2009-ben ismerte meg, amikor jelentkezett a Csillag Születik második évadába. A műsorban a középdöntőig jutott, de ez is elég volt ahhoz, hogy beindítsa zenei karrierjét.

Két évvel később kiadta a Lehet zöld az ég… című szerzeményét, ami igazi sláger lett, és egy csapásra a legismertebb hazai sztárok közé repítette. Immár tíz éve, hogy különböző talk-show-k és tévéműsorok állandó szereplője.

Varga Viktor és öccse, Valentin

Bár őt sokszor láthatjuk a képernyőn, és az Instagramon is majdnem napi rendszerességgel tesz közzé posztokat, arra odafigyel, hogy a szeretteit óvja a nyilvánosságtól. Csak ritkán tesz közzé róluk fotókat, így a rajongók még jobban örülnek, amikor kedvencüket családi körben láthatják. 

Annak a szívmelengető fotónak is sokan örültek, amelyet a békéscsabai szülői házban készített édesanyjával, édesapjával, az öccsével és annak kedvesével. A felvételen szembetűnő, hogy a két testvér mennyire hasonlít egymásra, egymás szakasztott másai.

Varga Valentin nem csak azért lehet ismerős, mert bátyja vonásai köszönnek vissza az arcán, őt is láthattuk a televízióban, méghozzá ugyanabban a tehetségkutatóban, amelyben Varga Viktor is elindult. Három évvel testvére után ő is szerencsét próbált a Csillag Születikben. 

varga valentin
Fotó: RTL Klub/Csillag Születik

- Megtetszett az a csillogás, ami körülvette őt, és mint minden gyereknek, nekem is az volt mindig is az álmom, hogy híres legyek. Éppen ezért a zenélés, gitározás mellett elkezdtem énekelni is, hogy megmutathassam az egész országnak, mit tudok - árulta el a 2012-es évad kezdete előtt a Blikknek.

Végül nem jutott be az élő adásokba, de a zenélést nem adta fel. Szerzeményeit a YouTube-csatornáján mutatja meg, ahol a feliratkozói abból is ízelítőt kaphatnak, hogy milyen tehetséges fotós lett belőle.

Istenes Bence húga

Istenes Bence két fiú, Nátán és Ádin édesapja, míg húga, Bogi egy kisfiút és egy kislányt nevel. Grace Elisabeth egy héttel később a vártnál, 2020. július 10-én jött világra. Istenes László aznap büszkén posztolta, hogy megszületett negyedik unokája, aki egyben az első lányunokája.

Ezt is szeretjük