Varga Viktor bikinis képeket posztolt párjáról: Liliána modellnek is beillik
Varga Viktor szerelme, Liliána táncosnő, csodálatos alakját bikiniben mutatta meg.

varga-viktor-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Viktor nevét 2010-ben ismerte meg az egész ország, amikor kijött a mai napig leghíresebb és legnépszerűbb slágere, a Lehet zöld az ég…! című. Bár előtte is sokan tudták, ki ő, az igazi áttörést ez a dal hozta el. 

Azóta rengeteg produkcióban lehetett látni, szerepelt például az Édes Élet című realityben, negyedik lett a Sztárban sztár első évadában, a 2021-es Totemben pedig bebizonyította, félreismerték, akik nyámnyilának gondolták. 

Varga Viktor barátnője bikiniben

A 34 éves énekest a mai napig rengeteg műsorba hívják, ám mostanra nagyon megválogatja, mire mond igent, és sokkal kevesebbet árul el a magánéletéről, mint korábban. Azt ugyanakkor nem titkolja, hogy körülbelül másfél éve szerelmes: egy szépséges táncosnőbe, Liliánába szeretett bele. 

A szerelmespár nemrég egy teljes hónapra Dél-Amerikába, Peruba utazott, hogy ott még jobban megismerhessék egymást és önmagukat, valamint hogy ezáltal is elmélyíthessék kapcsolatukat. Varga Viktor eddig is tudta, hogy a párja szép és csinos, arra azonban a külföldi út során jött rá, szerelmének milyen ereje és kitartása van. 

- Elég nagyot fordult az életem. Én távol álltam az ilyen természetközeli dolgoktól. Voltak bogarak, állatok stb., ez a nomád életmód korábban nem én voltam. Ez az út megváltoztatott mindent. Természetessé vált, hogy ez történik velünk ott kint, és hogy én is változom ezáltal - mesélte Liliána a Life TV Ébredj velünk című műsorában az úton szerzett tapasztalatairól.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos volt Dél-Amerikában az óceánparton Varga Viktor barátnője. 

Cover-fotó: TV2/Totem

Ezt is szeretjük