Varga Izabella a Barátok közt főszereplője volt: ezzel foglalkozik a sorozat megszűnése után

A Barátok közt közel 23 év után, 2021. július 17-én ért véget. Varga Izabella elárulta, mihez kezdett utána.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Varga Izabella az 1998. október 26-án elindult, és 2021. július 17-én véget ért Barátok közt azon kevés főszereplői közé tartozott, akik a kezdetektől a lezárásig szerepeltek az RTL Klub sorozatában. 

Az alapcsapatba tartozott, már a sikerszéria legelső részében szerepelt, és közel 23 év évig szórakoztatta a nézőket dr. Balogh Nóra szerepében, csak két lánya születésének idején kellett kis időre nélkülözniük a rajongóknak. 

Varga Izabella a Barátok közt után

A jelenlegi időszaka a számadásé, és ez magányos műfaj - mesélte az Erősebb Igen című műsorban Liebhaber Juditnak. A színésznő beszélt arról is, hogyan telnek a napjai azóta, hogy véget ért a legendás televíziós sorozat forgatása, hogyan tartja a kapcsolatot egykori színésztársaival. A Barátok közt tavalyi megszűnése őt is megviselte, és bár először egy hosszúra nyúlt nyári szünetnek tűnt, nemsokára kiderült, hogy Izát valóban új élet várja.

varga-izabella2
Fotó: Erősebb Igen

- Teljesen megváltozott az életem egyik pillanatról a másikra, és valahogy arrafelé terelődtem, hogy az elcsendesülés, a mérlegelés, a tervezgetések és egyfajta befelé fordulásnak az időszaka ez. Magamra figyelek, és próbálom megfejteni, miről fog szólni az életem. Egyfajta számadás is van most, és az elég magányos műfaj.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Azt, hogy vége lesz, már sokkal korábban tudtuk, így amikor le kellett zárni, még közösen történt meg. Így közösségi “élménnyé” vált, és nagyon szép emlék. A végén pedig úgy éreztem, hogy nyári szünet van, tele voltam tervekkel, energiával, vágyakkal, jó hangulatban vártam a nyarat, és tényleg a szabadságot éltem meg. Aztán, ahogy haladtunk előre az időben, nem lett vége a szünidőnek, és furcsa volt, hogy még mindig tart. 

varga-izabella
Fotó: RTL Magyarország

- Elkezdtem keresni a barátaimat, találkoztam velük, de nagyon furcsa volt, hogy ezt nekünk most már le kell szervezni. Már nem az órarend szerint működik, hogy minden reggel együtt kávézunk, vagy az ügyes-bajos dolgainkkal csak bekopogunk egymás öltözőjébe. Akkor tapasztaltam meg, hogy van bennem egy fura üresség - árulta el a 48 éves sztár. 

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó lánya

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita a Barátok köztnek köszönhetően találkoztak egymással, előbbi 1999-ben, utóbbi pedig néhány évvel később, 2001-ben csatlakozott a színészgárdához. A sztárpár első gyermeke, Emma 2005-ben jött a világra, majd érkezett a kis testvére, egy újabb kislány, Hanni 2010-ben. Kinizsi Emma 2022. január 20-án ünnepelte a 17. születésnapját, büszke édesanyja pedig egy édes családi fotóval köszöntötte az Instagram-oldalán.

Már 17 éves Deutsch Anita és Kinizsi Ottó idősebbik lánya: Emmával közös képet posztoltak

A Barátok közt álompárjának nagyobbik lánya már 17 éves, édes családi fotóval köszöntötték a születésnapost.

Elolvasom
Ezt is szeretjük