Varga Izabella a Barátok közt főszereplője volt: ezzel foglalkozik a sorozat megszűnése után
A Barátok közt közel 23 év után, 2021. július 17-én ért véget. Varga Izabella elárulta, mihez kezdett utána.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Izabella az 1998. október 26-án elindult, és 2021. július 17-én véget ért Barátok közt azon kevés főszereplői közé tartozott, akik a kezdetektől a lezárásig szerepeltek az RTL Klub sorozatában. 

Az alapcsapatba tartozott, már a sikerszéria legelső részében szerepelt, és közel 23 év évig szórakoztatta a nézőket dr. Balogh Nóra szerepében, csak két lánya születésének idején kellett kis időre nélkülözniük a rajongóknak. 

Varga Izabella a Barátok közt után

A jelenlegi időszaka a számadásé, és ez magányos műfaj - mesélte az Erősebb Igen című műsorban Liebhaber Juditnak. A színésznő beszélt arról is, hogyan telnek a napjai azóta, hogy véget ért a legendás televíziós sorozat forgatása, hogyan tartja a kapcsolatot egykori színésztársaival. A Barátok közt tavalyi megszűnése őt is megviselte, és bár először egy hosszúra nyúlt nyári szünetnek tűnt, nemsokára kiderült, hogy Izát valóban új élet várja.

varga-izabella2
Fotó: Erősebb Igen

- Teljesen megváltozott az életem egyik pillanatról a másikra, és valahogy arrafelé terelődtem, hogy az elcsendesülés, a mérlegelés, a tervezgetések és egyfajta befelé fordulásnak az időszaka ez. Magamra figyelek, és próbálom megfejteni, miről fog szólni az életem. Egyfajta számadás is van most, és az elég magányos műfaj.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Azt, hogy vége lesz, már sokkal korábban tudtuk, így amikor le kellett zárni, még közösen történt meg. Így közösségi “élménnyé” vált, és nagyon szép emlék. A végén pedig úgy éreztem, hogy nyári szünet van, tele voltam tervekkel, energiával, vágyakkal, jó hangulatban vártam a nyarat, és tényleg a szabadságot éltem meg. Aztán, ahogy haladtunk előre az időben, nem lett vége a szünidőnek, és furcsa volt, hogy még mindig tart. 

varga-izabella
Fotó: RTL Magyarország

- Elkezdtem keresni a barátaimat, találkoztam velük, de nagyon furcsa volt, hogy ezt nekünk most már le kell szervezni. Már nem az órarend szerint működik, hogy minden reggel együtt kávézunk, vagy az ügyes-bajos dolgainkkal csak bekopogunk egymás öltözőjébe. Akkor tapasztaltam meg, hogy van bennem egy fura üresség - árulta el a 48 éves sztár. 

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó lánya

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita a Barátok köztnek köszönhetően találkoztak egymással, előbbi 1999-ben, utóbbi pedig néhány évvel később, 2001-ben csatlakozott a színészgárdához. A sztárpár első gyermeke, Emma 2005-ben jött a világra, majd érkezett a kis testvére, egy újabb kislány, Hanni 2010-ben. Kinizsi Emma 2022. január 20-án ünnepelte a 17. születésnapját, büszke édesanyja pedig egy édes családi fotóval köszöntötte az Instagram-oldalán.

Ezt is szeretjük