Varga Feri asztalosnak állt - A megasztáros életét átrendezte a koronavírus
Varga Feri és Balássy Betti így alkalmazkodott a világjárvány okozta helyzethez.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A COVID-19 az elmúlt időszakban rengeteg családban írta át a forgatókönyvet, ám a művészek életét különösen megnehezítették a járvány miatt kiszabott korlátozások. Varga Ferinek és Balássy Bettinek is ki kellett találniuk egy B tervet, miután idén mindössze két fellépésüket sikerült megtartaniuk.

Bár nem volt könnyű, de újraszervezték a megszokott életritmusukat. Az énekes új szakma után nézett, és felesége is átrendezte a napirendjét.

Varga Feri asztalosként dolgozik, de a zenélést sem adta fel

- Életünk legrosszabb éve volt a 2020. Vannak olyan területek, ahol a pandémia nem cincálta annyira szét az életet, mint a művészeknél. Ferinek mindig mondogatta az édesanyja: „kisfiam, legyen egy normális munkád is az éneklés mellett”. Így ő kitanulta a fogtechnikusszakmát - mesélte az énekesnő a Kiskegyednek.

Ugyan az egykori megasztárosnak van egy másik foglalkozás is a zsebében, a vírus miatt nem tudta hasznosítani a tudását, hiszen a laborok is bezártak.

- Feri végül elment asztalosként dolgozni, kora reggel elindul otthonról, és csak este ér haza, amikor beesik az ágyba, olyan fáradt. Nekem ez lelkileg is nagyon nehéz, hiszen 15 éven keresztül folyamatosan együtt voltunk, mindent együtt csináltunk. Most meg egyedül kell a három gyereket pesztrálni.

Annak ellenére, hogy nem várt kihívásokat tartogatott számukra ez az év, nem veszítették el a lelkesedést. Továbbra is akkor zenélnek, amikor csak tudnak, például a bezártság alatt két stúdió lemezt is elkészítettek. A karácsonyra nagyon készülnek, díszbe öltöztették az otthonukat három gyerkőcükkel, valamint egy ünnepi virtuális koncertet is felvettek, amit december 25-én láthatnak a rajongóik.

Varga Feri és Balássy Betti gyerekei

A művészpár 2007-es esküvőjük után fogott a családalapításba. Róza lányuk 2011-ben, Dániel Máté 2014-ben, legkisebb csemetéjük, Miksa pedig 2018-ban született. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen nagyok már a Megasztár 3 szerelmespárjának gyerekei.

Ezt is szeretjük