Varga Barnabás első fotója a balesete óta: a focistát a stuttgarti kórházban látogatták meg

A magyar válogatott vasárnap este megsérült labdarúgója a kórházból üzeni, hogy jól van.

Varga Barnabás balesete után
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Varga Barnabásról először láthatunk fotót azt követően, hogy a magyar válogatott középcsatára a vasárnap esti, skótok elleni mérkőzésen súlyos balesetet szenvedett. Miután összeütközött a skót kapussal, Angus Gunn-nal, a 29 éves játékos eszméletét vesztette.

Varga Barnabás a balesete után

Agyrázkódást és többszörös arckoponyacsont-törést szenvedett. Barátnője, Laura azt nyilatkozta, a labdarúgót tegnap délután megműtötték, a beavatkozás sikeres volt, a körülményekhez képest jól van, hálásan köszöni a sok kedves üzenetet, amit a szurkolóktól kapott. 

A Magyar Labdarúgó Szövetség nem sokkal ezelőtt egy fotót posztolt: a sérült focistát meglátogatta a stuttgarti kórházban a magyar válogatott szövetségi kapitánya és a szakmai stáb néhány tagja. 

„Marco Rossi vezetésével a szakmai stáb néhány tagja, valamint a játékosok képviseletében Botka Endre meglátogatta a stuttgarti kórházban Varga Barnabást. A látogatók a Ferencvárosi Torna Club játékosának tolmácsolták az egész csapat jókívánságait. #csakegyutt #magyarok #euro2024” - olvasható a Facebook-posztban. 

Varga Barnabás a hüvelykujját felfelé tartva mutatja, hogy minden rendben. A fotóra özönlenek a jókívánságok, melyekben kitartást és mielőbbi gyógyulást kívánnak a Fradi játékosának. 

Varga Barnabást meseszép barátnője támogatja: a focista állapotáról Laura meg is szólalt

A magyar labdarúgó-válogatott középcsatára a Skócia elleni Európa-bajnoki mérkőzésen többszörös arckoponyacsont-törést szenvedett.

Elolvasom

Cover-fotó: Alex Pantling - UEFA/UEFA via Getty Images

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük