A góllövő Csoboth Kevin gyönyörű anyukájával és nővérével: modellnek is beillik a focista családja

Csoboth Kevin góljával a 100. percben győzte le Skóciát a magyar válogatott a vasárnap esti csoportkörmérkőzésen.

Csoboth Kevin családja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csoboth Kevin a vasárnapi Skócia ellen vívott mérkőzésen szerzett góljával beírta magát a futball történetébe. A 24 éves tehetség sportsikerei mellett gyönyörű családjára is büszke. 

Csoboth Kevin családja

Csoboth Kevin 2000-ben született Pécsett, édesapja Csoboth Róbert szintén labdarúgó, így vélhetően fia az ő példáját látva is választotta a futballkarriert. A válogatott labdarúgó az Újpest FC játékosa is, most pedig végérvényesen megismerte az egész ország a nevét, miután góljával eldöntötte a vasárnapi skót-magyar összecsapást. Csoboth Kevin most először szerzett gólt a magyar válogatott színeiben. 

A győztes gólszerző nemcsak sporttudásával, de gyönyörű családjával is büszkélkedhet, édesanyja, Andrea és nővére, Laura gyönyörű nők.

Csoboth Laura a Budapesti Metropolitan Egyetemen végzett, emellett közösségi oldalai tanúsága szerint gyakran áll modellt a kamera előtt. Édesanyja Pécsett él és dolgozik, a mai napig boldog házasságban él gyermekei édesapjával. 

Ő Szoboszlai Dominik szép, szőke édesanyja: nem sokszor mutatkozik a nyilvánosság előtt

Szoboszlai Dominik édesanyja kerüli a nyilvánosságot. A Tények Pluszban láthattunk róla fotót kivételesen.

Elolvasom

Cover-fotó: Getty Images

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük