Ő Szoboszlai Dominik szép, szőke édesanyja: nem sokszor mutatkozik a nyilvánosság előtt

Szoboszlai Dominik édesanyja kerüli a nyilvánosságot. A Tények Pluszban láthattunk róla fotót kivételesen.

szobi-cov
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Elképesztő figyelem övezi hazánk legértékesebb futballistáját szerte a világon. Nem túlzás azt állítani, Szoboszlai Dominikból egy csapásra lett világsztár: az embereket minden érdekli vele kapcsolatban, például az is, kik a szülei, hogy néz ki az édesanyja.

Édesapja révén szerette meg a focit: Szoboszlai Zsolt egykor szintén profi labdarúgó volt, az általa vezetett fehérvári Főnix Gold FC utánpótlásműhelyben fia még gyerekként futballozott. 

Szoboszlai Dominik édesanyja

A férfi a Tények Plusznak elárulta, az interjúkat és a nyilvános szereplést ő vállalja a családból, gyermekei édesanyja jobban szeret a rivaldafényen kívül maradni. Így extrán különleges, hogy mutattak egy közös képet a műsorban. Ezen látszik, szép, szőke nő a 23 esztendős sportcsillag anyukája.

szobi
Fotó: TV2/Tények Plusz

A Szoboszlai házaspárnak egy fia és egy lánya született: Szoboszlai Dominik rajong az első osztályba járó kishúgáért. 

A kislány nem sportoló ikonként tekint a bátyjára, az iskolában sem faggatják az osztálytársai arról, hogy híres a testvére.

- Azt látja, hogy Dominik a tévében van, de ő még abban a korban van, hogy nem érdekli. Plusz leültetni egy mérkőzést megnézni, azt felejtsük el! - mondta el a családfő.

Szoboszlai Dominik otthona

Szoboszlai Dominikról azt gondolhatnánk, luxusszállodában vagy egy impozáns lakásban száll meg, amikor nagy ritkán Magyarországon jár, pedig ez nem így van: ilyenkor a szülei házában lakik.

Íme Szoboszlai Dominik magyarországi otthona: ebben a családi házban lakik, ha itthon van

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük