Le kellett állítani a Drága örökösök forgatását - Ez volt az oka

Varga Balázs, a Drága örökösök Józsija autoimmun gluténérzékenységgel küzd.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Le kellet állítani egy időre a Drága örökösök forgatását, amíg ki nem derült, milyen betegségben szenved az RTL Klub sorozatának Józsija, Varga Balázs

- Egyszer csak piros foltok jelentek meg mindenhol a testemen, a forgatást is szüneteltetni kellett emiatt, mert a bőrelváltozást nem lehetett sminkkel eltüntetni. Kivizsgálás után derült ki, autoimmun gluténérzékenységem van - árulta el a színész. 

A betegségnek egyetlen gyógymódja létezik: az étrendváltoztatás. A gabonafélék döntő többségét mindenféle formában száműznie kellett. A felesége az első perctől mindenben támogatta, első lépésként lecseréltek mindent gluténmentesre. A 35 éves sztár sok zöldséget, gyümölcsöt fogyaszt, sok folyadékot iszik. 

- A rohangálós napjaimon akad csupán némi nehézség. Nem vehetek bárhol egy pogácsát, nem szaladhatok be egy gyorsétterembe, muszáj valami nekem megfelelő ételt vinni magammal. A világ viszont egyre inkább alkalmazkodik ehhez a problémához, a forgatásokon is találok lisztérzékenyeknek valót, és az esküvőnkön is természetesen gluténmentes menü volt. Tulajdonképpen ez az étkezési rend semmiféle hátránnyal nem jár, sőt, ha odafigyelünk, akkor rengeteg előnyét is élvezhetjük - állítja.

Varga Balázs nagyjából egy éve érezte, hogy változtatnia kell. Hiányérzete volt, és kétségek kínozták, fizikailag és mentálisan sem érezte magát jól. Rendszerezte az életét, és tudatosabban kezdett élni, aminek csak egy része volt a diéta. Edzeni kezdett, lerakta a cigarettát, és száműzte életéből az alkoholt is. Ennek eredményeként napról napra jobban érezte magát a bőrében. Úgy érzi, a Drága örökösökben Józsi szerepét is a pozitív életszemléletnek köszönheti. 

- Valószínűleg ennek az új formámnak köszönhetem a - sorsfordítóként megélt - sorozatban kapott szerepet.  A magánéletem is a legpozitívabb irányba változott, csodálatos ajándékot kaptam az élettől. Háromévi kapcsolat után eljegyeztem, majd feleségül vettem a szerelmemet, akivel igyekszünk minden percünk megosztani. Sikerült egy nagyobb lakásba költöznünk, ceremóniamesterségben és a műsorvezetésben is kiélhetem a szakma sokszínűségét - mesélte.  

A Barátok közt régi szereplői napjainkban

Csapó Virág nevét 1998-ban ismerhette meg az ország, miután elvállalta a Barátok köztben Novák Éva szerepét. 1998-tól 2003-ig szerepelt folyamatosan a képernyőn. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban a színésznő, de nemcsak róla, hanem a Barátok közt más régi szereplőiről is láthatsz friss felvételeket, megtudhatod, mi lett velük.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük