Megalázó helyzetbe hozták! A TV2 csinos műsorvezetője így mesélt a küzdelméről
Vámos Erika, a TV2 műsorvezetője megpróbáltatásairól vallott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vámos Erika, a TV2 műsorvezetője hét éve küzd azért, hogy örökbe fogadhasson egy gyermeket - eddig sikertelenül.

A Több mint TestŐr című műsor készítője egyedülálló nőként számos alkalmassági vizsgálaton és környezettanulmányon esett már át, ezek némelyike megalázó is volt.

Megalázó helyzetbe hozták

- Az elmúlt fél évben érzetem azt, hogy most még várok egy évet vagy másfelet, és ha utána nem lesz semmi, akkor feladom az egészet, megpróbálok valami más értelmes célt találni - mesélte az Aktív című műsorban.

Vámos Erikának természetes úton nem születhet gyermeke, de élete nagy álma, hogy anya lehessen. Egyedülálló nőként ennek megvalósítása nagyon nehéz. 

- Nincs erőm több megalázó kérdésre válaszolni, még akkor sem, ha tudom, hogy ezek a kérdések nem ellenem irányulnak. Nekem bizonyítanom kell, és minden egyes apró dolog, aminek hibámon és akaratomon kívül nem tudok megfelelni, az mind gyengíti a lehetőségeimet. Most kezdek elfáradni - árulta el.

Ez azonban nem azt jelenti, hogy feladná az álmát. Nemrég egy hónapra Kambodzsába utazott, a távoli országban egyedül töltött napok alatt pedig komoly döntés érlelődött meg benne.

- Eladom mindenem, és nem azért fogok dolgozni, és nem azért kelek fel minden nap, hogy pénzt keressek, hanem elkezdem megvalósítani például azt is, minél hamarabb anyuka lehessek - mesélte.

Fotó Facebook/Erika Vámos

Leadkép és Facebook-kép: MTVA/Várszegi Sándor

Ezt is szeretjük