A TV2 műsorvezetője hozzáöregedett 14 évvel idősebb párjához
Vámos Erika elárulta, öregített magán, amikor egy nála 14 évvel idősebb férfival járt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A nők sok mindent megtesznek kedvesük elismeréséért, még akkor is, ha éppenséggel sztárok. Meglepő, de Vámos Erika még arra is rávette magát, hogy idősebbnek tűnjön.

A TV2 Több mint TestŐr című műsorának háziasszonya volt párjával 26 éves korában ismerkedett meg, ő volt a riporter, párja pedig a riportalany.

Szerelem korkülönbséggel

Mivel a férfi akkor 40 éves volt, Vámos Erika kezdetben nem vállalta fel a kapcsolatot. Végül kilenc hónap udvarlás után beadta a derekát, és hazavitte a szeretett férfit.

- A nagyszüleimnek sokáig azt mondtam, ha elmentem hozzájuk, hogy ő a kollégám, és eljött velem. Egy-két hónap múlva mindenkinek összeállt, hogy nem a kollégám, majd amikor elköltöztem abba a városba, ahol ő élt, akkor már egyértelmű volt.

Nála jóval idősebb szerelmét kezdetben a barátai nem fogadták el.

- Kaptam a barátaimtól csípős megjegyzéseket, hogy mi lesz ebből, mit akarok ettől az embertől. Erre az volt a válasz, hogy "de engem nem szeretett még így senki" - árulta el Jakupcsek Gabriella talkshow-jában.

Stílusváltás megfelelésvágyból

A szőke sztár annyira meg akart felelni párjának, hogy külsőleg teljesen átváltozott a kedvéért.

- Az volt a nehéz, hogy volt egy negyvenes férfi hasonló korú barátokkal, akiknek családja volt, és ő megjelent egy fruskával. Sokat voltunk abban az időben kettesben, talán ez volt az oka. Aztán elkezdtem úgy viselkedni és úgy öltözködni, mint egy 40 éves nő - vallotta be.

- Elkezdtem kosztümben járni, addig farmerben és pólóban forgattam, a hosszú szőke hajamat is levágattam, és barna, rövid hajam lett. A végére sikerült 40-nek látszanom - mesélte nevetve a Több mint TestŐr műsorvezetője.

Vámos Erika ugyan már nincs együtt a párjával, és visszaköltözött Budapestre, saját bevallása szerint a mai napig nem sikerült túllépnie a kapcsolaton.

Fotó: MTVA/Várszegi Sándor

Ezt is szeretjük