Könnyeket csalt mindenki szemébe! Ördög Nóra megható vallomással állt elő
Ördög Nóra vallomását mindenki megkönnyezte.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra, a TV2 műsorvezetőjének megható vallomása mindenkinek könnyeket csal a szemébe.

A Kisfelfedezo.hu-n vezetett legfrissebb blogbejegyzésében arról írt, mennyire hálás férjének, Nánási Pálnak, amiért az gondos apukája két gyermeküknek.

Ördög Nóra megható vallomása

Ördög Nóra és Nánási Pál mindig is gyermekekkel képzelték el az életüket, több lombikprogramon is részt vettek, mire kislányuk, Mici megfogant, majd 2013. május 6-án világra jött. Örömük határtalan volt, amikor 2014. augusztus 3-án megszületett Vencel fiuk is, és négytagú családdá váltak. 

A 33 éves tévés a Rising Star című műsorral 2014 novemberében már ismét képernyőn volt, ebben pedig nagy segítségére volt férje, aki többek között a műsor ideje alatt vigyázott a fiúcskára.

"Köszönöm, hogy egy percig sem kell aggódnom amiatt, hogy pótolhatatlan vagyok-e, ami persze néha jól esne az embernek, de amikor a lelkiismeret-furdalás démonaival küzdök, mert éppen nem tudok otthon lenni, ez az egyetlen fegyverem: a tudat, hogy nélkülem is istenien szórakoznak az apjukkal, hiányérzet nélkül!" - írja.

Persze sokan mondanák, az lenne a természetes, hogy az édesapa is ugyanúgy kivegye a részét a gyermeknevelésből, mint az édesanya, de ez nem minden családban alap. És ha az is, megköszönni sohasem felesleges.

"Köszönöm, hogy hezitálás nélkül mindent alárendelsz nekik, hogy engeded akár azt is, hogy a kislányunk komplett játszótérnek használja az egész testedet: hogy kis dundi ujjaival cibálja a szemhéjadat, tépkedje a karodon a szőrt, amikor azt szeretné, hogy ébredj már fel, sőt, telefirkálhatja alkoholos filccel a hasadat is, amit persze lehetetlen lemosni, ezért így indulsz nagy komolyan munkába, az inged alatt a titkos „bélyeggel”, amiről csak a beavatottak tudhatnak" - olvasható a vicces "köszönömök" sorában.

Már fél óra alatt is számtalan hozzászólás érkezett, melyekben azt írták, szívet melengető volt Ördög Nóra írása, sokan sírtak rajta a meghatottságtól.

Ördög Nóra teljes blogbejegyzéséért és egy tündéri képért kattints ide »

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük