A TV2 csinos műsorvezetője bemutatta új szerelmét - Májusban még mással készült esküvőre
Vámos Erika először mutatta meg közösségi oldalán új párját, Tamást.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vámos Erika és kilenc évvel fiatalabb vőlegénye májusban szakítottak, mivel kiderült, hogy a TV2 csinos műsorvezetőjének párja hűtlen volt. A 44 éves szőkeség kiheverte a fájdalmas szakítást, június végén pedig újra szerelmes lett. Az új kedvesét, Tamást már régóta ismerte, azonban a közösségi oldalon kezdtek el intenzívebben beszélgetni, és szinte két nap alatt egymásba szerettek.

Különös kapocs van közöttük

Eddig még nem mutatta meg közösségi oldalán a férfit, aki elrabolta a szívét, de nemrégiben feltöltött kettejükről több közös fotót is, ugyanis Bükfürdőn nyaraltak. Az alábbi közös szelfijük volt az első, amit megmutatott a rajongóinak, a képen látszik, hogy nagyon szerelmesek, és remekül érzik magukat egymás társaságában.

vámos erika párja
Fotó: Facebook/Vámos Erika

Vámos Erika még egy különös történetet is elmesélt új párjáról a Blikknek:

- Amikor megismerkedtünk a közösségi oldalon, és megtudta, melyik házban lakom Nagykovácsiban, mindkettőnk számára hatalmas megdöbbenést okozott, hogy ez az ő házuk volt. Az ő apja építette, ő itt volt pici, itt volt gyerek, itt nőtt fel. Most ott alszunk együtt, ahol ő pici gyerekként is aludt.

A műsorvezető azt is elárulta a lapnak, hogy az első közös nyaralásukon igyekeztek minél több időt együtt tölteni. Augusztusban Vámos Erika Izlandra utazik, ám a párja nem tud vele tartani a munkája miatt.

Ezt is szeretjük