A TV2 bombázó műsorvezetője szakított párjával – Már megvan az új kiszemeltje
Orosz Barbara újra szingli, de nem bánkódik, soha nem maradat sokáig egyedül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Orosz Barbara újra szingli. A TV2 dögös műsorvezetője tavaly nyáron boldogan újságolta, hogy foglalt a szíve: egy olyan férfi hódította meg, akivel másodszorra találtak egymásra. A kapcsolatnak tavaly azonban vége szakadt, a karácsonyt már külön töltötték. Mivel még soha nem volt tartósan szingli, mert az élet nem így hozta, idén már új szerelem kopogtatott az ajtaján, de pár hete legutóbbi kapcsolatának is vége lett, árulta el a FEM3 Caféban.

- Most szingli vagyok, szakítottam, vagyis véget ért a párkapcsolatom néhány hete. Most élvezem kicsit a nyarat, aztán majd meglátjuk, kinek az oldalán talál meg a boldogság – mondta fülig érő mosollyal, hozzátéve azt, hogy van olyan férfi, akinek a kedvéért változna.

orosz-barbi
Fotó: FEM3 Café

- A változás jó, szükségszerű. Ha nem érzed azt, hogy abban a "jó volt, szép volt, de elég volt" párkapcsolatban ki tudtál teljesedni, akkor tovább kell lépni, mert csak így találhatjuk meg szerintem a boldogságot. Alapvetően hosszú párkapcsolatokban éltem eddig mindig, de most megtanultam, hogy le kell redukálni az időt: ha két ember nem igazán passzol, attól még lehet fantasztikus, csak éppen mi nem illünk össze. Ebben az esetben tudni kell dönteni.

A 38 éves tévés új hajszínét is egyik párjának köszönheti, aki úgy gondolta, jól állna neki a szőke szín. Orosz Barbi tavaly márciusban mondott hirtelen búcsút vörös fürtjeinek, azóta platinaszőke hajjal hódít.

- Én soha nem gondoltam, hogy lesz majd más, mint vörös. Valaki belém látta ezt a színt, meg nyilván szeretett volna maga mellett úgy tudni, hogy szőke fürtöket viselek. Én teljesen elzárkóztam ettől, aztán azt mondtam, oké, az emberek változnak, én is, nézzük meg. És imádom! Tökre köszönöm annak a férfinak, aki rávett erre! - vallotta be a műsorban.

Ezt is szeretjük