Menyasszonyi ruhabaki a Való Világban: a csúnyábbat húzta fel Melina, mert a szép nem ért össze rajta

VV Melina kiakadt, amikor nem ment rá a menyasszonyi ruhája, a vékonyabb Pirosra viszont remekül passzolt.

vv-melina-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Míg a Való Világ hétfői adásában a fiúk gyűrűt húztak választottjuk ujjára, a lánykérés után a keddi adásban a lányok menyasszonyi ruhába bújtak. 

Míg Bibi ruháját mindenki csak dicsérni tudta, milyen jól áll neki, nem volt minden villalakó ilyen szerencsés a neki küldött kreációval. 

Menyasszonyi ruhák a Való Világban

- Úgy néz ki, mint egy szúnyogháló! - kritizálta a saját menyasszonyi ruháját VV Piros. 

vv-melina
Fotó: RTL KETTŐ/Való Világ

VV Melinának ennél nagyobb gondja volt, hiába próbáltak meg ketten is segíteni, nem ért össze rajta a ruha, nem tudták a hátán felhúzni a cipzárt. 

- Amikor megérkeztek a ruhák, a lányok azt nézték, hogy egyetlenegy szép van köztük: az enyém. Amikor megláttam, ledöbbentem, hogy tényleg az a legszebb ruha, de nem jött fel rám. Ott kiborultam. Aztán próbáltunk ruhákat cserélgetni - mesélte a színfalak mögött. 

vv-piros
Fotó: RTL KETTŐ/Való Világ

- Amikor megérkeztek, már akkor mondtam, hogy Meli ruhája a legszebb. Egyébként mindegyik ruha nagyon tetszett, a sajátomat kivéve. Viszont amikor nem fért bele Meli, megkérdeztem, hogy esetleg felpróbálhatom-e. Úgy voltam vele, hogy ha rá nem megy, miért ne, fordított esetben én egyből odaadtam volna neki - mondta a kibeszélőszobában Piros.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Felment rád a ruha? Olyan boldoggá tesz, hogy te vagy itt a legvékonyabb… Még hangoztassuk ki ötvenszer! Tök jó, hogy mindenki elmondta, az a legszebb ruha, és cserébe kaptam a legrondábbat. De nagyon örülök, hogy felment rád, tényleg! - fakadt ki VV Melina. 

VV Piros közölte a többiekkel, hogy nem akarta megbántani Melit, de nem érti, ha a másik lányra nem megy fel, rajta miért ne lehetne. Úgy döntött, inkább visszaveszi a sajátját, mire VV Ákos közölte vele, hogy ne tegye, a kiborulás nem neki, hanem a mai napnak szólt. 

vv-piros-menyasszonyi-ruha
Fotó: RTL KETTŐ/Való Világ

- Amúgy így, hogy láttam az összeset, tényleg az volt a legszebb. De Piroson van, mert rá feljött! De jó neki! - panaszkodott éppen Melina VV Reninek, amikor Piros kijött a cigiző lányokhoz, és közölte, nem akarta Melinát megbántani, visszaveszi a neki küldött ruhát, a másikét csak felpróbálta. 

- Nem kell, hát hordjad! Igazából mind a hárman dagadtak vagyunk, csak te férsz bele - reagálta erre Melina, akinek nyilvánvalóan inkább magával, mint Piros alakjával volt baja. 

VV Szabolcs, a Való Világ első évadának nyertese 

Mészáros Szabolcs, azaz VV Szabolcs 27 éves volt, amikor jelentkezett a realitybe. Testnevelés szakos hallgatóként a produkció logója fogta meg: a szívhang jelből arra következtetett, valamilyen fizikai kihívásokkal teli játékról lesz szó, ezért jelentkezett.

VV Szabolcs 20 éve nyerte meg a Való Világot: elárulta, mivel foglalkozik ma

VV Szabolcs nyerte meg a legelső Való Világot, de nem kért a rivaldafényből. 14 éve űzi civil hivatását.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL KETTŐ/Való Világ

Ezt is szeretjük