Menyasszonyi ruhabaki a Való Világban: a csúnyábbat húzta fel Melina, mert a szép nem ért össze rajta

VV Melina kiakadt, amikor nem ment rá a menyasszonyi ruhája, a vékonyabb Pirosra viszont remekül passzolt.

vv-melina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Míg a Való Világ hétfői adásában a fiúk gyűrűt húztak választottjuk ujjára, a lánykérés után a keddi adásban a lányok menyasszonyi ruhába bújtak. 

Míg Bibi ruháját mindenki csak dicsérni tudta, milyen jól áll neki, nem volt minden villalakó ilyen szerencsés a neki küldött kreációval. 

Menyasszonyi ruhák a Való Világban

- Úgy néz ki, mint egy szúnyogháló! - kritizálta a saját menyasszonyi ruháját VV Piros. 

vv-melina
Fotó: RTL KETTŐ/Való Világ

VV Melinának ennél nagyobb gondja volt, hiába próbáltak meg ketten is segíteni, nem ért össze rajta a ruha, nem tudták a hátán felhúzni a cipzárt. 

- Amikor megérkeztek a ruhák, a lányok azt nézték, hogy egyetlenegy szép van köztük: az enyém. Amikor megláttam, ledöbbentem, hogy tényleg az a legszebb ruha, de nem jött fel rám. Ott kiborultam. Aztán próbáltunk ruhákat cserélgetni - mesélte a színfalak mögött. 

vv-piros
Fotó: RTL KETTŐ/Való Világ

- Amikor megérkeztek, már akkor mondtam, hogy Meli ruhája a legszebb. Egyébként mindegyik ruha nagyon tetszett, a sajátomat kivéve. Viszont amikor nem fért bele Meli, megkérdeztem, hogy esetleg felpróbálhatom-e. Úgy voltam vele, hogy ha rá nem megy, miért ne, fordított esetben én egyből odaadtam volna neki - mondta a kibeszélőszobában Piros.  

A cikk az ajánló után folytatódik

- Felment rád a ruha? Olyan boldoggá tesz, hogy te vagy itt a legvékonyabb… Még hangoztassuk ki ötvenszer! Tök jó, hogy mindenki elmondta, az a legszebb ruha, és cserébe kaptam a legrondábbat. De nagyon örülök, hogy felment rád, tényleg! - fakadt ki VV Melina. 

VV Piros közölte a többiekkel, hogy nem akarta megbántani Melit, de nem érti, ha a másik lányra nem megy fel, rajta miért ne lehetne. Úgy döntött, inkább visszaveszi a sajátját, mire VV Ákos közölte vele, hogy ne tegye, a kiborulás nem neki, hanem a mai napnak szólt. 

vv-piros-menyasszonyi-ruha
Fotó: RTL KETTŐ/Való Világ

- Amúgy így, hogy láttam az összeset, tényleg az volt a legszebb. De Piroson van, mert rá feljött! De jó neki! - panaszkodott éppen Melina VV Reninek, amikor Piros kijött a cigiző lányokhoz, és közölte, nem akarta Melinát megbántani, visszaveszi a neki küldött ruhát, a másikét csak felpróbálta. 

- Nem kell, hát hordjad! Igazából mind a hárman dagadtak vagyunk, csak te férsz bele - reagálta erre Melina, akinek nyilvánvalóan inkább magával, mint Piros alakjával volt baja. 

VV Szabolcs, a Való Világ első évadának nyertese 

Mészáros Szabolcs, azaz VV Szabolcs 27 éves volt, amikor jelentkezett a realitybe. Testnevelés szakos hallgatóként a produkció logója fogta meg: a szívhang jelből arra következtetett, valamilyen fizikai kihívásokkal teli játékról lesz szó, ezért jelentkezett.

Cover-fotó: RTL KETTŐ/Való Világ

Ezt is szeretjük