Először lesz Hármas Párbaj a Való Világ 11-ben: VV Lissza feladásával bonyolítja a műsort

A Való Világ 11-ben először lesz a hétvégén hármas párbaj, és VV Lissza kiborult, haza akar menni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Való Világ versenyzői alig voltak túl a hétvégén a hetedik párbajon, hétfőn este megtudták, máris jött az újabb kiválasztás. 

VV Lissza, aki győztesként tért vissza a VV Barnával folytatott legutóbbi párbajról, kiborult, így a riportszobában közölte, haza akar menni. 

Való Világ 11 hármas párbaj

- Eljött az a pillanatom, hogy hiába nyertem meg ezt a párbajt, úgy döntöttem most, hogy haza szeretnék menni holnap. Ez nekem már k * * *va sok, ami itt megy. Nem bírom ezt sem lelkileg, sem testileg, és nagyon szeretnék hazamenni! Nagyon sajnálom, k * * *vára, én nagyon akartam ezt a játékot, de nem bírom tovább, és szeretnék hazamenni - vallotta be VV Lissza eleinte még nyugodt hangnemben, majd a végén már a sírástól levegő után kapkodva.

vv-lissza
Fotó: RTL KETTŐ/Való Világ

A nap végére az is kiderült, hogy a Való Világ 11-ben először lesz hármas párbaj: VV Melina és VV Márió már biztosan párbajoznak szombaton, de szerdán egy újabb kihívás után már hárman mérik össze erejüket.

Nóci egykor és ma

Czifra Noémi, vagyis Nóci 27 éves volt, amikor először feltűnt a képernyőn a Való Világ vagány, rövid hajú szőkeségeként, két évtizeddel később távol tartja magát a rivaldafénytől.

Ezt is szeretjük