Kern András és Hernádi Judit újra együtt: 40 éves házasokat játszanak legújabb darabjukban

Besss Wohl friss darabja megértéssel és humorral beszél a szeretet vad, kiszámíthatatlan és sosem múló természetéről.

201178168 783454559002428 7639903921625079199 n

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. 

Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű? Lehet, hogy ők is ugyanolyanok, mint bárki? Tele beteljesítetlen tervekkel, viszonzatlan érzésekkel, eltitkolt frusztrációkkal? A mama bedobja a bombát. Kezdődhet a romeltakarítás.

Válaszfalak Kern Adrással és Hernádi Judittal

Bess Wohl Válaszfalak című előadása egy idősebb amerikai házaspár, Bill (Kern András) és Nancy French (Hernádi Judit) történetét jeleníti meg a közönség előtt, akik negyvenévnyi együttlét után is úgy szeretik egymást, mint a legelején. Vagy mégsem? Miután két fiuk kirepült a családi fészekből, egy új lakásban folytatják életüket, ám ezzel az eddigi harmónia felborul, a családtagok titkai pedig fokozatosan kiderülnek.

A darab a való élet leképezése, olyan élethelyzetek és problémák kerülnek elő, amelyek bármelyikünkkel megtörténhetnek, amelyek döntési helyzet elé állíthatnak. A szereplőkön keresztül kapunk betekintést az elfogadás és szeretet különböző árnyalataiba, az elfojtott vagy felszínre törő vágyak tengerébe. Vajon mi lesz a vége a néhol humorral, néhol drámai pillanatokkal tarkított családi összejövetelnek?

Az előadást 2021. június 17-én a Városmajori Szabadtéri Színpadon mutatták be, a nyár folyamán több szabadtéri színházban is látható lesz.

201103811 783454572335760 7690606627773771292 n
Fotó: Városmajori Szabadtéri Színpad

Szereplők:

Bill – KERN ANDRÁS
Nancy – HERNÁDI JUDIT
Ben – PATAKI FERENC
Brian – NAGY DÁNIEL VIKTOR
Jess – GRISNIK PETRA
Tommy – ROHONYI BARNABÁS
Carla – PEREMARTONI KRISZTINA

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Dramaturg: Zöldi Gergely
Díszlet: Cziegler Balázs
Jelmez: Füzér Anni
Plakát: Csáfordi László
Rendező munkatársa: Skrabán Judit

Rendező: SZABÓ MÁTÉ
Producer: Orlai Tibor

Kern András felesége, Judit

Kern András a feleségét 1976-ban, egy forgatáson ismerte meg. Judit a Magyar Televíziónál dolgozott asszisztensként, és amikor Szász Péter forgatta Lincoln életéről szóló tévéjátékát, abban mindketten benne voltak. Egy évvel később, egy hideg januári napon örök hűséget fogadtak egymásnak, ami mellet a mai napig kitartanak. 

Cover-fotó: Városmajori Szabadtéri Színpad

Ezt is szeretjük