Hernádi Judit lánya dívaként ragyog új klipjében: Tarján Zsófitól elállt a lélegzetünk

Tarján Zsófi káprázatos ruhákban tündökölt a Gyémánt című dalhoz készült kisfilmben.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hernádi Judit és Tarján Pál operaénekes kapcsolatából egyetlen lánygyermek született 1986-ban. Tarján Zsófi az anyatejjel szívta magába a művészetet, így cseppet sem meglepő, hogy ő is a színpadon lelte meg hivatását.

Bár 2010-ben együtt játszott édesanyjával a Thália Színház Egy színésznő lánya című darabjában, végül az éneklésnél maradt. A Honeybeast élén berobbant a köztudatba, a csapat 2014-ben meghódította a slágerlistákat A legnagyobb hős című számmal.

Tarján Zsófi dívaként ragyog az új videóklipjében

Az énekesnő most Lotfi Begivel, Curtisszel és a Swing à la Django formációval készített egy közös videóklipet a Gyémánt című feldolgozásukhoz. A kisfilmet a festői szépségű Gödöllői Királyi Kastélyban forgatták, ám nemcsak a helyszín látványától maradt tátva a rajongók szája, de Tarján Zsófi is elvarázsolta őket.

A 34 éves előadó dívaként tündökölt a felvételeken. Bár állítása szerint a mindennapokban nem jellemzi ez a stílus, örült, hogy ilyen gyönyörű ruhakölteményekbe bújhatott a forgatás erejéig.

- A hétköznapokban inkább az egyszerűség híve vagyok, nem szoktam ilyen ruhákat viselni. Amikor a ruhapróbán felpróbálgattuk ezeket a gyönyörű darabokat, azt éreztem, hogy wow. Egy hatalmas pluszt ad az embernek. Bele tudtam élni magam a dívaszerepbe, ami amúgy nem jellemző rám, úgyhogy nagyon hálás voltam – mesélte a Reggeliben.

tarján-zsófi-1
Fotó: YouTube/Magneoton

Arról is beszélt, mennyire felüdülés volt számára, hogy a pandémia után végre újra dolgozhatott. Illetve megemlítette, hogy hamarosan ismét koncertek várnak rá. Noha hihetetlenül várja, hogy újra találkozzon a közönséggel, úgy izgul, mintha pályakezdő lenne.

- Nagyon nagy az izgalom, mintha mindent elölről kezdenék, nagyon durva. Egy új hőskornak aposztrofálnám ezt a korszakot, amikor még nem tudjuk, hogy mi lesz.

Király Linda dögös ruhái

Király Lindának nem kell a szomszédba mennie öltözködési tippekért. Pontosan tudja, melyek azok a darabok, amik a legtökéletesebben kihangsúlyozzák homokóra alakját. Képes összeállításunkban megnézheted az énekesnő legdögösebb szettjeit.

Király Linda 30 kilós fogyása után: dögös ruhában hangsúlyozza ki homokóra alakját

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük