Hernádi Judit vidéken építkezik: a 64 éves színésznő kertes házban szeretne megöregedni

Hernádi Judit vidéken házat épít, és közben több darabot is próbál.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hernádi Judit 1974-ben szerepelt első filmjében, négy évvel később végzett a Színművészetin, majd a Vígszínházhoz szerződött. 1986-ban szabadfoglalkozású színésznő lett, 2017-től az Orlai Produkciós Iroda társulatának tagja.

Számos mozi- és tévéfilmben, televíziós produkcióban láthattuk, így a Szeszélyes évszakokban, a Heti Hetesben vagy a Csillag Születikben is. A világjárvány a Jászai Mari-díjas művésznő mindennapjait is átírta, de hiába zártak be a színházak, bőven van tennivalója. 

Hernádi Judit vidéken építkezik

Úgy döntött, vidéken, egy kertes házban szeretne megöregedni, ezért építkezésbe fogott - árulta el a Best magazinnak.  

Hernádi Judit 2018 márciusában a Psota Irén-díj átadási ünnepségén a fővárosi Rózsavölgyi Szalon Arts Caféban.
Hernádi Judit 2018 márciusában a Psota Irén-díj átadási ünnepségén a fővárosi Rózsavölgyi Szalon Arts Caféban.
Fotó: MTI/Kovács Tamás

- Vidéken vettem egy kis kertet egy faházzal. Aztán gondoltam egy nagyot, hogy legyen feladatom, és kitaláltam, építtetek a helyére téglából egy nagyobbat. Nem luxusházikót, csak olyat, amit ki tudok úgy fizetni, hogy nem billenhet meg a költségvetésem. Pénzt beosztva, biztonságosan belekezdtem.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Színházi elfoglaltságai is vannak, próbál a Belvárosi Színházban, hamarosan végeznek a Szerepeink című darabbal, reméli, hogy egy-két hónap múlva a közönség a nézőtérről láthatja. Egy szabadtéri darabra is készül, ami a Városmajorban lesz látható Válaszfalak címmel, és Kern Andrással egy egymásra kicsit ráunt házaspárt alakítanak benne. Bízik benne, hogy a Menopauza című darabbal is turnézhat a nyáron. 

A karanténidőszakra listát készített a teendőiről, igyekszik mindennap lekötni magát. Ennek része a rendszeres mozgás is. Edzőterembe nem mehet, így otthon tornázik.  

Hernádi Judit a Csillag Születik zsűritagjaként.
Hernádi Judit a Csillag Születik zsűritagjaként.
Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

- Mozgok egyedül vagy egy barátnővel, aki időnként följár hozzám. Művészettörténész, angol-testnevelés szakos tanárnő, tudja, mi az a mozgásforma, ami az aktuális hangulatomhoz illik - mesélte a hetilapnak. 

Borbás Marcsi otthona

Borbás Marcsi évek óta kacérkodott a gondolattal, hogy elköltözik a fővárosból. Végül a koronavírus-járvány billentette el a mérleg nyelvét. Elhatározta, az Őrségben rendezi be új otthonát. Házában a nyugalom és a csend az úr, modern kütyük csak elvétve találhatóak nála. 

Borbás Marcsi őrségi otthona olyan, mint a mesében: távol esik a világ zajától

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük