Hernádi Judit vidéken építkezik: a 64 éves színésznő kertes házban szeretne megöregedni
Hernádi Judit vidéken házat épít, és közben több darabot is próbál.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hernádi Judit 1974-ben szerepelt első filmjében, négy évvel később végzett a Színművészetin, majd a Vígszínházhoz szerződött. 1986-ban szabadfoglalkozású színésznő lett, 2017-től az Orlai Produkciós Iroda társulatának tagja.

Számos mozi- és tévéfilmben, televíziós produkcióban láthattuk, így a Szeszélyes évszakokban, a Heti Hetesben vagy a Csillag Születikben is. A világjárvány a Jászai Mari-díjas művésznő mindennapjait is átírta, de hiába zártak be a színházak, bőven van tennivalója. 

Hernádi Judit vidéken építkezik

Úgy döntött, vidéken, egy kertes házban szeretne megöregedni, ezért építkezésbe fogott - árulta el a Best magazinnak.  

Hernádi Judit 2018 márciusában a Psota Irén-díj átadási ünnepségén a fővárosi Rózsavölgyi Szalon Arts Caféban.
Hernádi Judit 2018 márciusában a Psota Irén-díj átadási ünnepségén a fővárosi Rózsavölgyi Szalon Arts Caféban.
Fotó: MTI/Kovács Tamás

- Vidéken vettem egy kis kertet egy faházzal. Aztán gondoltam egy nagyot, hogy legyen feladatom, és kitaláltam, építtetek a helyére téglából egy nagyobbat. Nem luxusházikót, csak olyat, amit ki tudok úgy fizetni, hogy nem billenhet meg a költségvetésem. Pénzt beosztva, biztonságosan belekezdtem.

A cikk az ajánló után folytatódik

Színházi elfoglaltságai is vannak, próbál a Belvárosi Színházban, hamarosan végeznek a Szerepeink című darabbal, reméli, hogy egy-két hónap múlva a közönség a nézőtérről láthatja. Egy szabadtéri darabra is készül, ami a Városmajorban lesz látható Válaszfalak címmel, és Kern Andrással egy egymásra kicsit ráunt házaspárt alakítanak benne. Bízik benne, hogy a Menopauza című darabbal is turnézhat a nyáron. 

A karanténidőszakra listát készített a teendőiről, igyekszik mindennap lekötni magát. Ennek része a rendszeres mozgás is. Edzőterembe nem mehet, így otthon tornázik.  

Hernádi Judit a Csillag Születik zsűritagjaként.
Hernádi Judit a Csillag Születik zsűritagjaként.
Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

- Mozgok egyedül vagy egy barátnővel, aki időnként följár hozzám. Művészettörténész, angol-testnevelés szakos tanárnő, tudja, mi az a mozgásforma, ami az aktuális hangulatomhoz illik - mesélte a hetilapnak. 

Borbás Marcsi otthona

Borbás Marcsi évek óta kacérkodott a gondolattal, hogy elköltözik a fővárosból. Végül a koronavírus-járvány billentette el a mérleg nyelvét. Elhatározta, az Őrségben rendezi be új otthonát. Házában a nyugalom és a csend az úr, modern kütyük csak elvétve találhatóak nála. 

Ezt is szeretjük