Hernádi Judit lánya szőke ciklon lett: Zsófit alig ismerni fel új fotóján

Tarján Zsófi rövid, szőke haján ámulnak az Instagram-követői.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A jól megválasztott frizura egész megjelenésünket új köntösbe varázsolja, sőt személyiségünket is felfrissíti. A barna hajhoz a közvélemény barátságos belsőt társít, a szőke nőket életvidámnak gondolják, míg a vörös színhez a szenvedélyességet kötik.

Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófi úgy döntött, frissít a hajviseletén. Bár korábban is láthattuk már világos tincsekkel, az utóbbi időben inkább a sötétebb árnyalatokat részesítette előnyben.

Tarján Zsófi új frizurája

Instagram-oldalán mutatta meg az új haját: szőke ciklonként lőtt szelfit magáról. Nem csak árnyalatában változtatott, a fazon is rövidebb lett. Állig érő, úgynevezett pixie formát vágatott magának.

Követői imádták a fotót, szerintük rövid hajjal még jobban érvényesül kedvencük tökéletes mosolya. Volt, aki egyenesen szerelmet vallott hozzászólásában, annyira elvarázsolta a felvétel.

Sminkelés terén is merészebb, mint régen. Koncertjein nem kerüli a feltűnést, a szolid kifestés helyett gyakran láthatunk csillámokat az arcán, illetve feltűnő, színes szemhéjfestéket. Az öltözködése is egyedi, gyakran keveri a stílusokat, például simán felvesz egy elegáns ruhát tornacipővel a koncertjein. 

tarján-zsófia
Fotó: Instagram/Tarján Zsófia

Az aranytorkú sztárra 2014-ben figyelt fel a közönség, amikor A Dal című műsorban szerepelt a Honeybeast együttes élén. Bár végül szerzeményük helyett Kállay-Saunders András képviselte hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon, A legnagyobb hős így is meghódította a slágerlistákat.

Fásy Zsüliett vörös hajjal

Fásy Zsüliett elképesztő átalakuláson ment keresztül: alig ismerni fel, mert nem csak rengeteget fogyott, de szőke hajszínről vörösre váltott. 

Ezt is szeretjük