Fésűs Nelly férje az egyik luxusfeleséggel is egy párt alkotott

A Nyerő Párosban Fésűs Nelly elárulta, a férje ismert exei közül kit tart a legcsinosabbnak.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos kilenc éve vannak együtt, a színésznő előző kapcsolatából született lányán, a 16 éves Csengén kívül együtt nevelik közös lányukat, az ötéves Elza Zorkát. 2018 őszén titokban össze is házasodtak. A 47 éves sztár és az üzletember szerepelnek az október 14-én harmadik évadával elindult Nyerő Párosban is. Az RTL Klub sztárpáros vetélkedőjében nyolc szerelmespár versenyez a trófeáért.

A műsor második részében Sebestyén Balázs műsorvezető azt tesztelte, a párok mennyire ismerik egymást, és mennyire tudnak gondolkodni a másik fejével. Tíz kérdést kaptak, amelyből hatra ugyanazt a választ kellett adniuk, hogy ne bukják el a nők által feltett összeget. A férfiaknak kellett nagyon összeszedniük magukat, mert azt a választ kellett megjelölniük, amit szerintük a párjuk is kiválaszt. Rossz válasz esetén a nőkre hideg esővíz zúdult, a férfiak mellé pedig befeküdt egy sztriptíztáncosnő.

fesus-nelly1

Vajtó Lajos sorozatosan nem tippelt jól. A "Minek örülne Nelly az alábbiak közül?" kérdésre azt válaszolta: "Ha melegítőben mehetne ki az utcára", míg a színésznő a harmadik opciót jelölte meg. Az üzletember később azt magyarázta, hogy a párja nagyon jól tudja, hogy utálja a hosszabb utazásokat, tehát nem érti, miért örülne a párja egy öt napnál hosszabb utazásnak.

"Melyik teljesítményére a legbüszkébb Nelly?" 7. Nemzetközi Keresztény Filmfesztivál – Legjobb nő mellékszereplő, Rúdsport Magyar Bajnokság 2019 – Ezüstérem vagy Vajtó Lajos végre feleségül vette? Az üzletember az utolsó opciót jelölte meg, míg a színésznő az elsőt, mert szerinte az, hogy a párja feleségül vette, nem az ő teljesítménye.

vajto-lajos

Azt sem tudta jól megválaszolni, melyik háztartási munkát utálja a párja a legjobban. Szerinte a fürdőszobai rendrakást, hiába érvelt Fésűs Nelly azzal, hogy allergiás a mosogatószerre, az üzletember szerint ezt a válaszlehetőséget azért zárta ki, mert a párjának épp az allergiája miatt nem is kell mosogatnia, megteszi helyette a mosogatógép, vagyis olyan tevékenységet, amit nem végez, nem is utálhat.

"Lajos exei közül Nelly szerint ki a legcsinosabb?" Ungár Anikó, Sütő Enikő vagy Csősz Bogi. A színésznő az utolsó személyt, a Feleségek luxuskivitelben sztárját jelölte meg, míg Vajtó Lajos az első opciót.

Végül nem sikerült a tízből hat kérdésre megegyező választ adniuk, így elbukták a feladatot és az arra feltett pénzt. A feladat sikertelensége Vajtó Lajos szerint Fésűs Nellyn múlt. "Ezeket te b***tad el!" – vágta a felesége fejéhez.

fesus-nelly-vajto
Fotó: RTL Klub

- Abszolút úgy gondolom, hogy ő hibázott. Tudja, hogy én racionális ember vagyok, és én hogy vélekedem ezekről a dolgokról. Hiába az a feladat, hogy én gondolkodjam az ő fejével, az nem megy nekem. Ha ő azt akarta, hogy a válaszok egyformák legyenek, akkor neki mást kellett volna válaszolnia – magyarázta Vajtó Lajos, aki a villában is azt mondta a többi versenyzőnek: ő tudta a választ mindenre, a párja nem tudta.

- Ha én hibáztam ebben, akkor abban, hogy nem arra kellett volna gondolnom, amire én gondolok, hanem amire ő. De abban nem hibáztam, hogy kevés pénzt tettem fel, ezért jól jártunk – zárta le a témát Fésűs Nelly.

Fésűs Nelly lánya

Horváth Csenge neve sokaknak lehet ismerős, ugyanis a 2017 végén induló Sztárban Sztár + 1 kicsiben Hevesi Tamás oldalán mutatta meg, mennyire tehetséges énekesnőként.

Ezt is szeretjük