Egy újabb méregdrága ruha! Vajna Tímea így ment az Operabálba
Fotók!
Ilyen ruhákban érkeztek a hazai sztárok az Operabálba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Story-gála után egy héttel újabb nagyszabású rendezvényen bálozhattak a hazai sztárok. Az Opera február 14-én rendezte meg második nagyszabású összművészeti estélyét, a Faust Bált. A bevétellel ezúttal is az Országos Mentőszolgálatot támogatták, egy mentőautó megvásárlásához járultak hozzá.

Az Opera Faust Bálján Vajna Tímea is megjelent, aki a ruhájával és a Facebook-posztjával is kivívta sokak haragját. Andy Vajna felesége egy tűzpiros Yves Saint Laurent-ruhát húzott fel, mellé pedig Armani-táskát és Jimmy Choo-cipőt választott - ezek a Blikk szerint összesen 1,2 millió forintra rúgnak.

Mielőtt elindult bálozni, megmutatta a gyémánt nyakláncot, amit Valentin-napra kapott, megjegyzésként pedig ezt írta hozzá: "Remélem, minden nő valami hasonlót kapott Valentin-napra! A gyémánt örök! Minden nő megérdemli a csillogást!" Nyomban elkezdték szapulni, hogy egy másik univerzumban él, a többségnek ebben az országban a napi megélhetésért kell küzdenie, drága ékszerekre nem telik. Ezt követően Timi csak olajat öntött a tűzre azzal, hogy egy kommentelőnek azt írta, szerinte csak a lúzer pasik becsmérlik őt.

Nézd meg, milyen ruhákban érkeztek a hazai sztárhölgyek a Faust Operabálra!

A 2015-ös Story-gála sztárjai

Sarka Kata a dekoltázsával, Szandi a ruhája színével, Görög Zita átlátszó felsőjével vonzotta a tekinteteket a Story-gálán. Kattints a képgalériára!

Ezt is szeretjük