Csisztu Zsuzsa zavarba ejtő estélyibe bújt – Képeken a Story-gála sztárjai
Nézd meg az idei Story-gála legcsinosabb sztárjait!

beauty and style
Top olvasott cikkek

16 alkalommal rendezték meg tegnap este a hazai sztárvilág legcsillogóbb eseményét, a Story Ötcsillag Díjátadó Gálát. Idén először a közönség kedvenc produkciói és médiaszemélyiségei mellett az év sportolójára is le lehetett adni  szavazatokat. 2015-ben egy új hagyomány is elindul: az idei évtől kezdve a díjazottak a valóságban is csillagot kapnak, amelyet a Belváros egyik sétálóutcájában helyeznek majd el.

A gála során Story Ötcsillag Díjat kapott Tóth Gabi, Majka, Sebestyén Balázs és Vadon Jani, valamint Hosszú Katinka. A Story Ötcsillag Díj Értékdíjának nyertesei Bíró Eszter, énekesnő és színésznő, Péter Judit színésznő és Mátray László színész lettek. (A részletes listát a képgalériánk alatt találod.)

Persze a szombat este nem csak a díjakról szólt, évről-évre mindenki kíváncsian várja, a hazai sztárhölgyek milyen ruhákban jelennek meg a nagyszabású partin. Kattints a képgalériára, és nézd meg a figyelemfelkeltő kreációkat!

A Story Ötcsillag Díjat minden évben több kategóriában ítélik oda a közönség kedvenceinek. A díjazottakról a Story magazin olvasói dönthettek egy nyílt szavazás során. A 2015-ös Story Ötcsillag Díj közönségdíjasai:

Az év férfi televíziós személyisége - Majoros Péter "Majka" - a TV2 műsorvezetője, rapper és dalszövegíró

Az év női televíziós személyisége -Tóth Gabi - énekesnő, az RTL Klub X-Faktor című műsorának zsűritagja

Az év műsorvezetői - Sebestyén Balázs és Vadon János - az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorának műsorvezetői

Az év televíziós produkciója - Sztárban sztár - a TV2 zenés showműsora

Az év sportolója - Hosszú Katinka - háromszoros világbajnok magyar gyors- és vegyes úszó, olimpikon

A Story Ötcsillag Díj Értékdíjasait a Story magazin által felkért szakmai kuratóriuma választotta ki, melynek tagjai olyan nagypresztízsű művészek voltak, mint Halász Judit, Eszenyi Enikő, Szinetár Miklós és Presser Gábor. A 2015-ös Story Ötcsillag Díj Értékdíjasai:

Bíró Eszter, énekesnő és színésznő

Pályafutása 16 évesen a Miss Saigon főszerepével kezdődött, az Egyesült Államokban végzett tanulmányai után többek között a Mozart! és Az Operaház Fantomja című musicalek, illetve a Csoda Krakkóban című film női főszereplője, továbbá a Budapest Klezmer Band énekese. Nemzetközi karrierjében fontos állomások voltak az Al Di Meolával és Frank Londonnal való fellépései, valamint Rovinjban elnyerte a Blue Pearl Youth Pop Festival első helyezését.

2006-ban jelent meg 1. szólólemeze Zenéim 2000-2006 címmel, 2007-ben világzenei albuma, az Ezter, majd 2009-ben a Mikor lesz az már? című 3. lemeze. 2013-ban gyerekeknek szóló képeskönyvet és lemezt, illetve színpadi produkciót készített, Állati Zenés ABC címmel, amellyel 2014-ben elnyerte a Fonogram díjat, és a lemez az év gyermek albuma lett. T

avaly Zorán duettpartnere a Budapest Arénában, és főszerepeket játszott az Operett és a Centrál Színházban. Legközelebb március 28-án ad szólókoncertet a Művészetek Palotájában, ahol vendége Ferenczi György lesz.

Péter Kata, színésznő

2003-ban végzett a budapesti Színház- és Filmművészeti Egyetemen, Máté Gábor és Horvai István osztályában. Játszott a Vígszínházban, az Új Színházban, a tatabányai Jászai Mari Színházban, az egri Gárdonyi Géza Színházban, a Bárka Színházban, az Örkény Színházban, a Radnóti Színházban, a Katona József Színházban és a székesfehérvári Vörösmarty Színházban. Emellett fellépett Vasvári Emese Lakásszínházában, a Kamara Savariában és a Táp Színházban is. 2008-ban a szombathelyi Weöres Sándor Színházhoz szerződött, 2011 óta a Vígszínház tagja, ahol jelenleg is több darabban játszik.

Főbb szerepei: Szása (Csehov: Platonov, r: Szász János) - Ódry Színpad, Polina (Osztrovszkij: Jövedelmező állás, r: Réthly Attila) - Újszínház, Várja (A.P. Csehov: Cseresznyéskert, r: Jordán Tamás) – Weöres Sándor Színház, Beverley (Korabeli dokumentumok, Déry Tibor kisregényének és Pós Sándor adaptációjának felhasználásával: Popfesztivál 40, r: Eszenyi Enikő) - Vígszínház, Tehila (Hadar Galron: Mikve, r: Michal Dočekal) - Pesti Színház, Nő (Spiró György: Kvartett, r: Marton László) – Pesti Színház. Díjai: "A kiscsillag is csillag"-díj (2013)

Mátray László, színművész

A Nemzeti Színház vendégművésze, a Vidnyánszky Attila rendezte János vitéz és Isten ostora című előadások főszereplője. Jelenleg Zsótér Sándorral próbál a Nemzetiben, Ibsen: Brand című darabjában, melynek február 22-én lesz a bemutatója.

Mátray László 1976. október 23-án, Kézdivásárhelyen született. Tanulmányait a Marosvásárhelyi Színművészeti Egyetemen végezte, Romániában és Magyarországon is dolgozik. Jelenleg a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház művésze és a Nemzeti Színház vendégművésze. Művészi elhivatottságáért 2010-ben Kaszás Attila-díjat kapott.

Főbb szerepei: Hamlet, dán királyfi (Hamlet), Fülöp herceg, trónörökös (Yvonne, burgundi hercegnő), Cassio Mihály (Othello), János vitéz (János vitéz), Isten ostora (Attila), Brand. Díjai: Uniter-díj jelölés - Legjobb férfi mellékszereplő (2004), Egyéni Alakításdíj (2008), Uniter-díj jelölés - Legjobb férfi főszereplő (2009, 2014), Kaszás Attila-díj (2010)

Ezt is szeretjük