Vajna Tímea: "szenvedélyesen szerettük egymást, igazi lelki társak voltunk"

Vajna Tímea az Instagramon írta ki magából, mit érez férje elvesztése után.

Vajna Tímea megható üzenetekkel emlékezett meg az egy héttel ezelőtt, január 20-án elhunyt férjéről. Az elmúlt napokban olyan világsztárok Andy Vajnával közös fotóit posztolta, akik nemcsak kollégájuknak, hanem barátjuknak is tartották a producert, és megható sorokkal búcsúztak tőle. A filmügyi kormánybiztos özvegye vasárnap este aztán a saját érzéseit is megosztotta követőivel az Instagram-oldalán, ahol újra engedélyezte a kommentelést. A hozzászólások túlnyomó többsége ezúttal kulturált részvétnyilvánítás. 

Vajna Tímea néhai férjével közös fotókat posztolt, a megemlékezést esküvői fotójuk fekete-fehér verziójával nyitotta. A képeket az özvegy Instagram-oldalán nézheted meg

"Everything reminds me on you. There isn’t a day or a moment goes by that I don’t think about you These empty days without your smile...this pain will not pass... but you won’t ever be too far away to feel you #rip #andyvajna #almosttenyearstogether" – írta az Instagramon. 

"Minden rád emlékeztet. Nem telik el úgy nap vagy pillanat, hogy ne gondolnék rád. Üresek a napok a mosolyod nélkül... ez a fájdalom nem múlik... de sosem lehetsz olyan távol, hogy ne érezzem a jelenléted. #rip #andyvajna #almosttenyearstogether"

Az Insta-sztorijában is közös fotókkal emlékezett, mindegyikhez egy-egy megható mondatot írt, így azt, hogy "Hozzád tartozom, és te hozzám tartozol" és "Szenvedélyesen szerettük egymást, igazi lelki társak voltunk." Azt is megosztotta a követőivel, hogy a háziállataik is hiányolják Andy Vajnát, valamint, hogy majdnem tíz évig voltak együtt, ez idő alatt nagyon sok boldog pillanatot éltek át, és sokat tanult férjétől.

A Blikk értesülései szerint Andy Vajna temetésén Arnold Schwarzenegger is búcsúbeszédet fog mondani. Az már a múlt héten kiderült, hogy a magyar kormány gondoskodik a producer temetéséről, akinek végső nyughelye Budapesten, a Fiumei úti temetőben lesz, és január 31-én helyezik végső nyugalomra.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük