Andy Vajna sírja nem a fiáé mellett lesz - Most jelentették be, hova temetik

A kormány a saját halottjának tekinti Andy Vajnát, ezért a temetéséről is gondoskodik.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az előzetes híresztelésekkel ellentétben Andy Vajnát mégsem Los Angeles-ben helyezik végső nyugalomra. Gulyás Gergely a csütörtöki kormányinfón bejelentette, hogy a kormány a saját halottjának tekinti a vasárnap virradóra elhunyt Andy Vajnát, aki tevékenységével jelentős mértékben járult hozzá a magyar filmipar világban való elismeréséhez, ezért a temetéséről is gondoskodik - írja a 444

A kormánybiztos végső nyughelye Budapesten, a Fiumei úti temetőben lesz - tudatta a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

A Bors szerdán még azt írta, elképzelhető, hogy Andy Vajnát Los Angeles-ben temetik el, hogy fiatalon elhunyt fia és szülei mellett nyugodhasson. A lap azért is tartotta kézenfekvőnek ezt a lehetőséget, mert özvegye, Vajna Tímea az elmúlt években sok időt töltött az Egyesült Államokban, hogy megszerezze az amerikai állampolgárságot. Ha Amerikában képzeli el a jövőjét, a sírt is könnyebben látogathatta volna. A hvg.hu tegnap még szintén azt tartotta valószínűnek, hogy Vajnát Los Angeles-ben temetik el, és Magyarországon csak a búcsúztatóját tartják. 

andy-vajna
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Ma délelőtt az is kiderült, hogy Bakai Mátyás lett Andy Vajna helyett a Rádió 1-et működtető társaság és a reklámidő-értékesítéssel foglalkozó Media Time Kft. ügyvezetője - ezt utóbbi társaság közölte csütörtökön az MTI-vel. A személyi változás bejegyzését már kezdeményezték a cégbíróságon.

Bakai Mátyás korábban a jelenleg közel negyven frekvencián hallható adó létrehozását és építését vezette. A több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakember az eddigi sikeres és tapasztalt csapattal folytatja a munkát - olvasható a közleményben.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük