Andy Vajna sírja nem a fiáé mellett lesz - Most jelentették be, hova temetik
A kormány a saját halottjának tekinti Andy Vajnát, ezért a temetéséről is gondoskodik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az előzetes híresztelésekkel ellentétben Andy Vajnát mégsem Los Angeles-ben helyezik végső nyugalomra. Gulyás Gergely a csütörtöki kormányinfón bejelentette, hogy a kormány a saját halottjának tekinti a vasárnap virradóra elhunyt Andy Vajnát, aki tevékenységével jelentős mértékben járult hozzá a magyar filmipar világban való elismeréséhez, ezért a temetéséről is gondoskodik - írja a 444

A kormánybiztos végső nyughelye Budapesten, a Fiumei úti temetőben lesz - tudatta a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

A Bors szerdán még azt írta, elképzelhető, hogy Andy Vajnát Los Angeles-ben temetik el, hogy fiatalon elhunyt fia és szülei mellett nyugodhasson. A lap azért is tartotta kézenfekvőnek ezt a lehetőséget, mert özvegye, Vajna Tímea az elmúlt években sok időt töltött az Egyesült Államokban, hogy megszerezze az amerikai állampolgárságot. Ha Amerikában képzeli el a jövőjét, a sírt is könnyebben látogathatta volna. A hvg.hu tegnap még szintén azt tartotta valószínűnek, hogy Vajnát Los Angeles-ben temetik el, és Magyarországon csak a búcsúztatóját tartják. 

andy-vajna
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Ma délelőtt az is kiderült, hogy Bakai Mátyás lett Andy Vajna helyett a Rádió 1-et működtető társaság és a reklámidő-értékesítéssel foglalkozó Media Time Kft. ügyvezetője - ezt utóbbi társaság közölte csütörtökön az MTI-vel. A személyi változás bejegyzését már kezdeményezték a cégbíróságon.

Bakai Mátyás korábban a jelenleg közel negyven frekvencián hallható adó létrehozását és építését vezette. A több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakember az eddigi sikeres és tapasztalt csapattal folytatja a munkát - olvasható a közleményben.

Ezt is szeretjük