Vajna Tímea gyászolja férjét - Budapesti otthonukból posztolt felvételeket

Vajna Tímea újabb felvételekkel emlékezett meg férjéről.

A 74 éves Andy Vajna halálhíre az egész országot megrázta. A Blikk úgy tudja, hogy a gondnok talált rá január 20-án reggel a szobájában eszméletlenül, és hiába próbálták újraéleszteni, akkor már túl késő volt. Számtalan hazai és világsztár búcsúzott tőle, például Sylvester Stallone, Antonio Banderas, Dobó Kata vagy éppen Fenyő Iván. Természetesen felesége, Vajna Tímea is elbúcsúzott tőle, amit Instagram-oldalára is posztolt. A mai nappal újabb felvételekkel emlékezett meg férjéről, a rövid videókat Instagram Stories-ban osztotta meg.

Budapesti villájukból posztolt

Vajna Tímea még most sem tudja felfogni, hogy a férje nincs többé. Miután megtudta a rossz hírt, azonnal repülőre szállt, hogy hazatérjen Budapestre, ugyanis Andy Vajna halálakor még külföldön tartózkodott. A legfrissebb, megemlékező videókat már Magyarországon készítette - a posztolt tartalmak 24 óráig elérhetőek csak, ide kattintva tudod őket megnézni.

vajna timi és andy vajna mti nagy lajos
Fotó: MTI/Nagy Lajos

A felvételek között vannak olyan fiatalkori videók Andy Vajnáról, melyeket maga a producer mutatott meg feleségének. Az egyik retró bejátszáshoz az alábbi sorokat írta: "ezeket a videókat még a nyáron mutatta meg nekem, ekkor járt a Beverly Hills High Schoolba". Egy másikhoz ezt írta: "annyira elegáns volt", de volt olyan videó is, melyhez csak annyi megjegyzést fűzött, hogy "szeretlek".

Egy másik, pár másodpercig tartó videón a havazást vette fel a rózsadombi villájuk erkélyén, ugyanis az időjárásról rögtön a férje jutott eszébe: "Úgy szeretted a hóesést. Nagyon hiányzol. Borzasztó nehéz a házban lenni nélküled." Hozzátette, hogy a kisállataik is hiányolják a filmügyi kormánybiztost.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük