Schwarzenegger szívhez szóló üzenetet küldött Vajna Timinek
Arnold Schwarzenegger nemcsak a Twitteren, hanem személyes üzenetben is búcsúzott Andy Vajnától.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Andy Vajna halála nemcsak a magyar filmes szakmát rázta meg, hanem sok világsztárt is. Arnold Schwarzenegger, Antonio Banderas vagy Sylvester Stallone már a producer halálhírének bejelentésekor, vasárnap közös fotókkal és megható sorokkal búcsúzott attól az embertől, akinek nagyon sokat köszönhettek, és akit mindig is nagyra tartottak. Özvegye, Vajna Tímea az Insta-story-jában most azt is megosztotta, milyen szívez szóló üzenetet kapott Schwarzeneggertől. 

"Timea, őszinte részvétem Andy elvesztése miatt. Nagyon hiányzik. Szeretettel, Arnold" - írta a Terminátor sztárja, aki jó barátságot ápolt Andy Vajnával. Budapesti tartózkodása során októberben vacsorára is hivatalos volt Vajnáékhoz - Vajna Timi közös képet is készített róluk és Orbán Viktorról, aki szintén beugrott hozzájuk a feleségével. 

Január 31-én temetik Andy Vajnát

Tegnap kiderült, hogy a magyar kormány gondoskodik Andy Vajna temetéséről, és a filmproducer, kormánybiztos végső nyughelye az előzetes híresztelésekkel ellentétben nem Los Angeles-ben, hanem a budapesti Fiumei úti temetőben lesz - ezt Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter közölte csütörtökön.

andy-vajna-2017
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A Blikk mára azt is megtudta, hogy özvegye, Vajna Tímea már a sírhelyet is kiválasztotta. Radnainé dr. Fogarasi Katalin, a Fiumei úti sírkertet kezelő Nemzeti Örökség Intézetének főigazgatója a lapnak azt mondta, hogy a család kérése volt, hogy Andy Vajnát az ország egyetlen nemzeti emlékhelyén helyezzék végső nyugalomra. 

- Kedden érkezett a Miniszterelnökség felkérése az állami temetés bonyolítására, a kollégáim pedig időközben körbevezették az özvegyet a 60 hektáros sírkertben, természetesen autóval. Ennek során az özvegy a sírhelyet is kiválasztotta. A család kérésére ennél többet nem mondhatok - árulta el. 

A Blikk értesülései szerint január 31-én, csütörtökön tartják Andy Vajna búcsúztatását a Fiumei úti sírkert ravatalozójánál, majd a közeli, 41-es művészparcellában lehet a végső nyughelye, közvetlenül Kerényi Imre, Makk Károly és Jancsó Miklós rendezők sírja mellett. Információik szerint a filmproducert már elhamvasztották, de sírhelye hagyományos lesz.

Ezt is szeretjük