Emlékszel Uri Gellerre? Már 74 éves a kanálhajlító, világhírű mentalista

Uri Geller 2008-ban lett népszerű hazánkban A kiválasztott című produkciójával.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Houdini, David Copperfield, Uri Geller - csak pár illuzionista, akikért az egész világ rajong. Hatalmas népszerűségük nem a véletlen műve, az embereket természetüknél fogva érdeklik azok a dolgok, amelyek ellentmondanak a logikának vagy a fizika törvényeinek.

Az Izraelben élő magyar származású mentalista is olyan tudás birtoklója, amire kevesen tudják a magyarázatot. Paranormális képességeivel tévénézők millióit kápráztatja el.

Uri Geller így fest 74 évesen

Hazánkban a legtöbben 2008-ban ismerték meg a nevét, ekkor mutatta be a TV2 A kiválasztott című produkciót, amelyben méltó utódot keresett magának. 

Nehéz elfelejteni ikonikus mondatait, mint a „Tedd a kezed a tévére!” vagy „A színpad a tied!”, de talán a 13 évvel ezelőtti show egyik legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor az egész országot meg akarta tanítani leghíresebb trükkjére, a kanálhajlításra.

A cikk az ajánló után folytatódik

Fortélyaival az egész földet bejárta, az amerikai The Tonight Show-tól kezdve a német The Next Uri Gelleren át egészen az Israel’s Got Talentig mindenhol bemutatta bámulatos képességeit. A 74 éves parafenomén még az idő kerekét is képes visszaforgatni - már ami a külsejét illeti, hiszen szinte alig hagytak nyomot rajta az évek.

Noha a koronavírus-járvány őt is az otthonába kényszeríti, egy percig sem ül a babérjain. Gőzerővel készül saját múzeumának megnyitójára, ahol olyan világsztárok különleges relikviáit tekinthetik meg a látogatók, mint Diana hercegnő vagy Michael Jackson.

A híresség a pandémia kapcsán is bevetette jövőbe látó képességeit, a Tények Plusz stábjának elárulta, mit gondol a betegségről.

- Ez egy nagyon gonosz vírus, mutálódni fog, más lesz, ezért nagyon oda kell figyelnünk. Nagyon fontos, hogy beoltassuk magunkat - osztotta meg jóslatát.

Ő már meg is kapta a vakcinát, és az oltás közben sem hazudtolta meg magát. Még az orvosi székben is épp egy kanalat hajlított meg.

Így néz ki ma VV Szabolcs

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan változott VV Szabolcs, vagyis Mészáros Szabolcs az évek során, aki ma már nyomozóként dolgozik, és egyáltalán nem vágyik a rivaldafényre.

Ezt is szeretjük