Ungár Anikó 72 éves lett: kortalan szépségével ma is mindenkit ámulatba ejt
Ungár Anikó elárulta, minek köszönheti szépségét és karcsú alakját.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ungár Anikó 2021. január 11-én ünnepelte a 72. születésnapját. A bűvész nem érzi magát sem hetven fölöttinek, sem nyugdíjasnak, a mai napig nagyon aktív, és a külsejére is odafigyel. 

Bár tesz is azért, hogy jó formában legyen, szerinte az is nagyon fontos, hogy mindig azt csinálta, amit szeretett, a kiegyensúlyozottságát pedig kívülről is észrevenni.

Ungár Anikó születésnapja

Ungár Anikó a nyáron Dobó Kata El a kezekkel a papámtól! című családi filmjében dolgozott, az ő ötletei alapján készültek a bűvészjelenetek, de otthonról is dolgozik, rádióriportokat készít.

Három hónapja fia kérésére nem nagyon mozdul ki, Baronits Gábor ugyanis nagyon félti édesanyját a koronavírustól.

Ungár Anikó bűvész 1976-ban, illetve 1974-ben a Magyar Televízió Televarieté '74 című műsorának felvételén.
Ungár Anikó bűvész 1976-ban, illetve 1974-ben a Magyar Televízió Televarieté '74 című műsorának felvételén.
Fotó: Fortepan/Urbán Tamás, Szalay Zoltán

- Negyedszer kerestek fel, hogy legyen egy rádióműsorom, és mivel szeretem a kihívásokat, megmérettettem magam ebben is. Furcsa helyzet volt, hogy a mikrofon túloldalán ülök, de ez egy olyan párbeszéd, ahol mindegyikünk véleménye megnyilvánulhat – mesélte a Hot! magazinnak

A cikk az ajánló után folytatódik

A hetilapnak azt mondta, bár fiatalon sokat tett a külsejéért, ma már azt vallja, a fiatalság nem egyenlő a ránctalan arccal.

Ungár Anikó 2020 októberében a TV2 egyik riportjában.
Ungár Anikó 2020 októberében a TV2 egyik riportjában.
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Még nem öregedtem ki a világból, nyitott vagyok, a modern nő aktivitását élem, és folyamatosan tájékozódom. Itthon is természetesen számomra, hogy friss hajjal, ápoltan, rendesen felöltözve létezem.

- Jó krémeket használok, de nem viszem túlzásba. Belülről vagyok kiegyensúlyozott, mert mindig is azt csináltam, amit szerettem.

Itthon edzek hetente négyszer, az étkezésre viszont nagyon odafigyelek.

Karácsonykor ugyan felszaladt másfél kiló, de már le is adtam – árulta el, hogyan éri el, hogy hetven felett is sugárzóan szép és irigylésre méltó az alakja.

Esztergályos Cecília smink nélkül

Esztergályos Cecília a tévé képernyőjén mindig tökéletes sminkben és frizurával, a színpadon pedig az előadás által megkívánt külsővel látható. A művésznő ugyanakkor vállalja festetlen arcát is. A Facebook-oldalára posztolt egy smink nélküli szelfit, amivel nagy sikert aratott.

Ezt is szeretjük