A 72 éves Ungár Anikó fantasztikusan fest: nem csoda, hogy nem fél az idő múlásától
Ungár Anikó könnyedén és optimistán kezel minden változást, amit az élet hoz a számára.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ungár Anikó édesapja után vitte tovább a bűvészszakmát. Tehetségére az 1965-os Ki mit tud? során figyeltek fel először, mindössze 16 esztendős korában. Ezután beutazta a világot, Párizstól kezdve Las Vegason át egészen Milánóig mindenhol felléphetett.

A 72 éves híresség manapság nemcsak bűvésztrükkjeivel ejti rabul a közönséget, hanem külsejével is elvarázsolja a nagyérdeműt. 

A 72 éves Ungár Anikó fantasztikusan fest

Friss fotóin szenzációsan fest, sugárzik róla az elegancia, és azt sem tagadhatja le, hogy mennyire jól érzi magát a bőrében. Úgy véli, hogy az elégedett élet kulcsa, hogy elengedjük a kapzsiságot és a sikerhajhászást. Ha valaki megtalálja, hogyan legyen boldog a mindennapokban, az hatással van arra, amit a külvilág felé közvetít.

- Azt láttam és azt tanultam édesanyámtól, aki egy ízig-vérig nő volt, hogy tudni kell örülni az apróságoknak, akármennyire banálisan hangzik is ez. Például, amikor le kellett mondanom arról, hogy Las Vegasba menjek ismét, és inkább a gyerekvállalást választottam negyvenévesen, vagy amikor elváltam az első férjemtől, hozzámentem a másodikhoz, a fiam édesapjához, aki utána meghalt. 

- Elvesztettem, mégsem tragikusan éltem meg, bíztam abban, hogy megoldom. Ezt hozta a sors, ez a helyzet, és ezen túl kell lennünk, és a lehető legjobbat kell kihoznunk a helyzetből. Mindenkinek ismernie kell önmagát ahhoz, hogy egy helyzetet képes legyen uralni. Az önismeret pedig önbizalmat szül - mesélte a Bestnek 2021 júliusában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Édesanyjától tanulta meg azt is, hogy soha ne vágyjon olyasvalamire, ami nem az övé, és ne akarjon másokhoz hasonlítani. Mindig a saját adottságaihoz és karakteréhez igyekezett választani az öltözködés és a párválasztás terén egyaránt.

- A másik, amire megtanítottak a szüleim, hogy csak a tehetségemnek megfelelően kezdjek bele bármibe. Én az tudtam lenni a színpadi világomban, aki valóban vagyok. Ezáltal sikereim voltak, elégedettnek érzem magam.

Világéletében igyekezett önazonos maradni, ez túl a hetvenen sincs másképp. Nem akar valami olyasmit hajszolni, ami nem ő, és nem harcol foggal-körömmel az öregedés ellen sem.

- Én már voltam szép. Nem vagyok elégedetlen. Nincs hiányérzetem. 72 éves vagyok, úgy beszélek most a lenyugvó nap kellemes bizsergéséből, hogy tudom, végigfutottam a tengerpartokat, és közben sütött a nap.

Esztergályos Cecília smink nélkül

Esztergályos Cecília alakján meglátszik a balettos múltja, sokan megirigyelhetik a 78 éves sztár vonalait. Az 1943. január 26-án született színésznő a színpadon és a kamera előtt mindig talpig sminkben volt látható, de arcbőrét mindig gondosan ápolta, ezt smink nélküli fotója bizonyítja.

Ezt is szeretjük