A 73 éves Ungár Anikó bomba formában van: testhezálló szerelésben mutatta meg alakját
Ungár Anikó kirobbanó formában van, amit szexi szerelésben mutatott meg.

ungar-aniko-coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ungár Anikó mindig elegánsan és nőiesen jelenik meg, bármilyen eseményről is legyen szó. Hetven fölött is sokan megirigyelhetik a külsejét.

Fiatalságának titka a rendszeres testmozgásban és az edzésekben rejlik, amelyről a Mokkában Barta Sylviának beszélt, akivel testhezálló, szexi szerelésben táncolt.

Ungár Anikó alakja

A világ egyik legdekoratívabb bűvésznője szerint csinos alakját nemcsak az edzéseknek, de a jó genetikának is köszönheti. Negyvenéves kor felett mindenki számára kötelezővé tenné a rendszeres mozgást, amely nemcsak fizikai, hanem lelki egészséget is nyújt. 

ungar-aniko-kep
Fotó: TV2/Mokka

- A fiam születése óta, egészen pontosan 42 éves korom óta rendíthetetlenül járok edzőterembe. Nagyon fontosnak tartom a rendszeres mozgást. Egyrészt a hangulatért, hogy jól érezd magadat abban a testben, amiben vagy. Fontos, hogy rugalmas és nyitott legyél, és ezáltal sok mindenre képes is leszel.

Ungár Anikó azt is elárulta, hogy volt honnan örökölnie a tehetségét, édesapja is bűvész volt, tiniként már három nyelven beszélt, és szüleinek köszönhetően artistaképzőbe járt. Számára egyértelműen az 1965-ös Ki mit tud? hozta el a sikert.

- Nagyon nagy felelősség észrevenni a szülőknek azt, hogy a gyermekük miben tehetséges. Az a jó, ha annyira szeretjük a munkánkat, hogy nem is érezzük munkának a mindennapokat.

Fia a 33 éves Baronits Gábor, akit egész életében finoman terelgetett az útján. Sosem erőltette rá a saját elképzeléseit, így a színész azt csinálhatta, amit igazán szeretett. 

ungar-aniko-kepe2
Fotó: TV2/Mokka

- Én mindig láttam benne a bohócot, ő maga ötéves volt, amikor azt mondta, hogy színész lesz. Én nem akartam ezt tőle elvenni, csak figyeltem rá. Figyeltem ara, hogy azokat az iskolákat járja, amelyek számára kompatibilisek.

Kovács Kati csipkeruhában

Kovács Kati piros csipkeruhájában mindenkit lenyűgözött. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadó szeptember 12-én a Kongresszusi Központban tartotta meg nagyszabású életműkoncertjét, ennek alkalmából vette fel a lenyűgöző kreációt.

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük