Ullmann Mónika vagány bőrszerkóban: fiával, Miller Dáviddal összeöltöztek a premierre
Ullmann Mónika és fia, Miller Dávid vagány bőrszerelésben jelentek meg az Átjáróház című film premierjén.

ullmann-monika-coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ullmann Mónika méltán lehet büszke 26 éves fiára, Miller Dávidra. A sármos sztár 2022-ben már másodszor volt az X-Faktor műsorvezetője, színészi és énekesi tehetségét pedig már számos neves filmben és sorozatban is bizonyította.

A 49 éves színésznő közös fényképet osztott meg az Instagram-oldalán, amelyen fiával összeöltöztek egy premierre.

Ullmann Mónika és Miller Dávid a premieren

Az S.O.S. szerelem! című film sztárja előszeretettel posztol fiával közös képeket, amelyeken mindig látszódik, hogy mennyire kiegyensúlyozott a kapcsolatuk. A színésznő december 5-én az Átjáróház című film premierjén vett részt gyermekével együtt. A film különlegessége abban rejlik, hogy Miller Dávid énekli a főcímdalát, erre édesanyja elmondhatatlanul büszke.

ullmann-monika-miller-david
Fotó: InterCom/Szabó Lilla

"Átjáróház film premier. Főcímdal : @millair. Menjetek moziba!” - írta a posztjához.

Mindketten bőrszerelésbe bújtak, ezzel is megmutatva, hogy igazán vagányak és bevállalósak. Nadrágjuk ugyanolyan volt, a barna szépség felülre egy hasonló anyagú kabátot vett fel, amely tökéletesen kiegészítette a megjelenését.

Novodomszky Éva és fiai

Novodomszky Éva 2004-ben házasodott össze az olasz Salvóval, az év októberében megszületett Christiano fiuk, 2010 júniusában pedig Marco. Kivételes alkalom, hogy a Nők Lapja címlapján fiaival szerepel, akikkel nem szigorú, de igyekszik következetes szülő lenni. 

Cover-kép: Profimedia/ Trenka Attila

Ezt is szeretjük