Ujlaki Dénes a 6. felesége mellett találta meg a boldogságot - Rajong párjáért
A Jászai Mari-díjas Ujlaki Dénes imádja a közel negyven évvel fiatalabb asszonyt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Katona József Színház egyik alapító tagja, Ujlaki Dénes sosem tagadta, hogy rajong a gyengébbik nemért. Többször volt házas, korábbi kapcsolataiból két gyermeke született, lánya a harmincas, az elsőszülött fia a húszas éveiben jár. 

Az 1945-ben született színész volt feleségeivel remek kapcsolatot ápol, és azt szereti a legjobban, ha ünnepekkor összejön az egész család.

Ujlaki Dénes rajong fiatalabb feleségéért

- Imádom a nőket. Nemcsak pusztán azért, mert szépek, hanem, mert másképp élnek, másképp gondolkoznak. Ha valamelyik azt kérte, hogy vegyem feleségül, én elvettem. Mindig, mindenkiért vállaltam a felelősséget, anyagilag és erkölcsileg. És soha senkitől nem vettem el annak lehetőségét, hogy világra hozza a gyermekem - árulta el 2018-ban a Story magazinnak.

ujlaki-mtva-zih
Fotó: MTI/Zih Zsolt

A színész 64 évesen szeretett bele 37 évvel fiatalabb feleségébe, aki egy kisfiúval, a 2009-ben született Gáspárral ajándékozta meg. Ujlaki Dénes hatodik házassága a nagy korkülönbség ellenére kiállta az idő próbáját.

Gyönyörű a feleségem. Okos, szép, és nagyszerű ember.

- Olyan jólelkű, tiszta lény, hogy nem is tudom, találkoztam-e már ilyen emberrel, aki ennyire megértő, mint ő - áradozott feleségéről a lapnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Sosem volt titok, hogy több mint harminc évvel vagyok idősebb a nejemnél. Persze, mindig vannak, akik kételkednek a kapcsolatunkban, de azt gondolom, a mögöttünk lévő 14 közösen eltöltött év és a fiunk azt mutatja, hogy köszönjük, jól vagyunk, senkit nem érdekel a korkülönbség - nyilatkozta a színész a Borsnak 2017 márciusában.

Rátonyi Róbert özvegye túl a kilencvenen is igazi hölgy

Az 1992-ben elhunyt Rátonyi Róbertet imádta az ország, a színművészre ma is mindenki jó szívvel emlékszik. Az operettek sztárja mindig gyönyörű nők körében mozgott, de miután megismerte Németh Margitot, csak érte dobogott a szíve. A szép, művelt, több nyelvet beszélő nő két gyermekkel ajándékozta meg férjét: az 1953 decemberében született ifj. Rátonyi Róbert zongoraművész, a két évvel később világra jött Rátonyi Hajni színésznő lett.

Ezt is szeretjük