Rákkal küzd a 74 éves magyar színészlegenda – Állni is nehezére esik
Ujlaki Dénesnél 2015-ben diagnosztizáltak prosztatarákot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ujlaki Dénes, a Katona József Színházának művészével 2015-ben rossz hírt közöltek az orvosok: prosztatarák alakult ki nála. Két év múlva a színész azt nyilatkozta, hogy végigcsinálta a kemoterápiát, gyógyszereket szed, és mindezeknek köszönhetően tünetmentes lett, ám a Borsnak adott legfrissebb interjújából kiderült, hogy még most is küzd a gyilkos kórral.

A 74 éves művész az 5. Magyar Filmhét keretében megrendezett Magyar Filmdíj gálaestjén kapott szombat este elismerést az Agg színész című filmben nyújtott alakításáért, ám amikor átvette az elismerést, köszönőbeszédén mindenki ledöbbent.

- Formabontó leszek, és most lemegyek a színpadról, nem tudok állni, ugyanis évek óta egy súlyos betegséggel küzdök - idézte szavait a napilap.

ujlaki-denes facebook janisch attila
Fotó: Facebook/Janisch Attila

A díjátadó után a színészlegenda a lap munkatársának is megerősítette, hogy még mindig küzd a rákos betegségével, de az állapotáról további részleteket nem osztott meg, csak annyit, hogy nem fogja feladni a küzdelmet, a halált pedig továbbra is kineveti. Egészségi állapota a munkáját nem befolyásolja negatívan, ugyanúgy dolgozik, mert nem szeretné feleslegesnek érezni magát.

- Próbálok belőle viccet csinálni, mit lehet tenni amúgy? Most írtam alá a szerződést jövőre a Katonába. Először arra gondoltam, hogy horgászom még egy kicsit a Balatonon, aztán rábeszéltek, hogy dolgozzak. Nem szabad otthon maradni egyedül, aktívnak kell lenni - nyilatkozta.

Hozzátette, készül a május 17-i premierjére, a Gothár Péter által rendezett Szürke galamb című krimiben lesz látható.

Az Egri csillagok sztárjai az 5. Magyar Filmhét nyitóeseményén

Emlékszel az Egri csillagok Vicuskájára és Bornemissza Gergelyére? Nézd meg, mennyit változtak a színészek!

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük