A Barátok közt gyönyörű színésznője szakított párjával - Ebből lett elege

Truckenbrod Fanni másfél év után szakított a párjával, akivel más élethelyzetben voltak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Truckenbrod Fanni 2019 nyarán kezdett el forgatni a Barátok köztben, ő játssza Fekete Lucát, akit 2011 és 2019 között Koller Virág alakított. 

A 21 éves szépség akkor ismerte meg párját, Botondot, amikor másfél évvel ezelőtt bekerült az RTL Klub napi sorozatába. A föld felett lebegett, amikor megkapta a munkát, és szerelmes is lett. 

Truckenbrod Fanni szakított párjával

Furcsa fordulat, hogy a párkapcsolata megromlott, akkor mondta ki, hogy szakítsanak, amikor megtudta, a Barátok közt 2021-ben véget ér. A Story magazinnak azt mesélte, az első két hónap után fél évig távkapcsolatban éltek, aztán Botond hozzá költözött. Azt remélte, az együttélés megerősíti a kapcsolatukat, de az ellenkezője történt, neki pedig egy idő után elege lett abból, hogy dolgozó nőként az egyetemista barátja fölött anyáskodjon. 

truckenbrod-fanni-fb
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Sajnos különböző élethelyzetben voltunk: én két éve már a munka világában élek, ő egyetemre járt. Eleinte tudtunk kompromisszumokat kötni, de rájöttem, hogy 21 évesen még nem szeretnék senkinek az "anyukája" lenni! Az utóbbi időben állandóan tanult, így szinte alig voltunk együtt - mondta a hetilapnak. 

Nehéz volt kimondania, hogy legyen vége, de érezte, nem boldog, és utólag úgy látja, a szakításnak meg kellett történnie. Lezárta ezt a szerelmet, és nyitott egy új kapcsolatra. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ami a jövőbeni terveit illeti, Truckenbrod Fanni szeretne táncot oktatni. Ötéves kora óta a tánc volt a legfontosabb az életében, táncművészeti középiskolába járt, ám erről nincsenek szép emlékei, társaival együtt sokszor megalázták, trágáran kiabáltak vele, olyan vasszigorral bántak a tanulókkal, mint a felnőttekkel. Ő nem így kezelné a tanítványait. 

truckenbrod-fanni-baratok-kozt
Fotó: RTL Klub/Nagy Botond

Nemsokára végzek a színpaditánc-tanári képzésemen, és tudom, hogy én a tánc szabadságát, szeretetét szeretném majd továbbadni. Szeretnék olyan tanár lenni, aki a tanítványok lelkével is törődik - árulta el február elején a Blikknek

Som-Balogh Edina és férje

Som-Balogh Edina igazán szerencsésnek mondhatja magát a szerelemben, tíz esztendővel ezelőtt randizott először férjével, akivel azóta is elválaszthatatlanok. Som Krisztián a Barátok közt zenei producereként dolgozott, így hozta össze az élet az egykori szépségkirálynővel, aki 2004-ben csatlakozott a Mátyás király tér szereplőgárdájához.

Ezt is szeretjük