Trokán Nóra elképesztő külsővel tűnt fel az amerikai sorozatban - Nem ő volt a The Witcher egyetlen magyar sztárja
Így nézett ki a misztikus sorozatban Trokán Péter lánya.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Netflix 2019. december 20-án tette elérhetővé a The Witcher, vagy ahogy itthon megjelent, a Vaják című új, misztikus sorozatát, mely rövid idő alatt az egész világot meghódította. Az epizódokban rengeteg ismerős arcot pillanthattunk meg, akik szöveges szerepet is kaptak, többek között a szépséges Trokán Nórát

Trokán Nóra már számos hazai, nagy sikerű produkcióban mutatta meg színésztehetségét, olyan közönségkedvenc sorozatokban tűnt már fel, mint a Kossuthkifli, A Tanár vagy az Egynyári kaland. A színésznő sok néző szívébe lopta be magát, nem csoda, hogy nem váratott magára sokat, hogy a nemzetközi szakma is felfigyeljen rá.

Trokán Nóra így nézett ki a The Witcher című sorozatban

Harcos amazont alakít két részben. Szerepe szerint egy druida törzs tagjaként egyengeti az egyik főszereplő útját a nagyrészt Magyarországon forgatott sorozatban, amely a lengyel író Andrzej Sapkowski novelláin és regényein alapszik. Érdekesség, hogy az ő jeleneteit pont nem itthon, hanem a Kanári-szigeteken vették fel. Az Instagram-oldalára csupán egyetlen fotót töltött fel, itt is jól látszik, hogy egészen extrém külsőt kapott, megjelenése tükrözi a sorozat atmoszféráját, hiszen egy másik világban játszódik, amelyben mágiával és szörnyekkel kell szembenéznie a történet hőseinek. 

Nem a csinos színésznő az egyetlen hazai sztár, aki jelentősebb szerepet kapott a részekben, három epizódban is kiszúrhatjuk Haumann Mátét, ő nem először szerepel amerikai sikerprodukcióban, láthattuk már a Borgiák című történelmi sorozatban vagy a Selena Gomez nevével népszerűsített Csajok Monte Carlóban című filmben is. Illetve Tzafetás Roland is feltűnik a végső, grandiózus csatajelenetben.

Rajtuk kívül rengeteg magyar statisztát és háttérszereplőt fedezhetünk még fel, de nem csak a kamerák előtt mutatták meg magukat hazai művészeink, a sorozat háttérmunkálatait is rengeteg szakember segítette. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Trokán Nóra tündökölt a kifutón

A 10. Marie Claire Fashion Days keretein belül mutatta meg hibátlan alakját a gyönyörű színésznő egy Sármán Nóra-kreációban.

Ezt is szeretjük