Trokán Nórának ez már nem fért bele: A Nagy Duettben olyat kértek tőle, amit nem szeretett volna

A 2011-es A Nagy Duett volt az első nagyszabású tévéműsor, ahol a színésznő kipróbálta magát.

Trokán Nóra A Nagy Duettben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Trokán Nórát a színpad és a forgatások mellett az utóbbi időben a tévéképernyőkön is viszontláthattuk, hiszen 2023-ban ő volt a The Voice egyik coacha. Nem a tehetségkutató volt az első, amikor a színésznő igent mondott egy tévés show-műsorra.

A Tanár című sorozat sztárja több produkcióba is kapott felkérést az évek során, azonban kevés dologra mondott igent, mivel a kereskedelmi televíziózást kevésbé érezte komfortosnak, mint a színpadi szereplést.

Trokán Nóra A Nagy Duettben

2011-ben Caramel oldalán kipróbálta magát A Nagy Duett című műsorban. Trokán Nóra szerint ekkor még nagyon fiatal volt, nem tudta, hogy működik egy ilyen produkció, ezért nehezére esett kiállni magáért és nemet mondani. A forgatások során azonban énekes párjára, Caramelre mindig számíthatott.

- Egy egész kereskedelmi tévé volt körülöttem, és olyan dolgokat kértek tőlem, amit én nem szerettem volna. Hogy mit énekeljek, milyen ruhát vegyek fel, vagy adott esetben egy kisfilmben hogyan viselkedjek. Akkor már átláttam, hogy egy show-műsornak kell a konfliktus, pedig akkor még nem volt ez a kattintásvadász őrület - emlékezett vissza a színésznő a Best magazinnak.   

- Éreztem, hogy ebben nem akarok részt venni. Abból a szempontból nagyon nagy mázlim volt, hogy Caramel ugyanilyen. Tudta, mi az amit bevállal, mi az amit nem - és arra könyörtelenül nemet mondott, és ebben találkozott az ízlésünk meg az elvrendszerünk. Tehát rettentően összetartottunk - folytatta Trokán Nóra, aki kétszer átgondolja, hogy milyen tévés felkérést fogadjon el. 

Azt fontosnak tartotta kiemelni, hogy a produkció készítő nem erőszakoskodtak vele, de az, amit kértek, neki nem fért bele. 

Trokán Nóra és Anna húga ilyen szép nő: a 25 éves Elektrát még csúfolták az iskolában

Trokán Nóra és Anna húgát, Magyar Elektrát az iskolában sokat csúfolták és bántották.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Cover-fotó: RTL/The Voice

Ezt is szeretjük