Caramelék kislánya 9 éves lett: Szofi szülinapos fotóit az anyukája posztolta

Caramel és Szilágyi Szilvi nagyobbik gyermeküket olyan szülinapi bulival köszöntötte, amit még felnőttfejjel is megirigyelünk.

Caramelék kislányának szülinapja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Caramel és Szilágyi Szilvi nagyobbik gyermeke 2014. augusztus 28-án látta meg a napvilágot, vagyis idén kilencéves lett. Ezt olyan szülinapi bulival ünnepelték meg, amit még felnőttfejjel is megirigyelünk.

Szofi zsúrjáról anyukája posztolt: az influenszer négy oldalból álló bejegyzésében a tortáról, lufiboltívről és egy külön erre az alkalomra felállított boba-, azaz buborékostea-bárról is készített fotót.

Caramel kislányának szülinapja

Mindez annyira menőn nézett ki, és olyan különleges volt, hogy azok a nagyszabású partik jutottak róla eszünkbe, amelyeket a világsztárok szoktak rendezni a csemetéiknek. A poszt jobb oldalára kattintva tudod végignézni a képeket.

Még akkor is sejtenénk, hogy ez a szülinap felejthetetlenre sikerült, ha Szilágyi Szilvi nem írta volna ezt a felvételekhez. Ráadásul a dekoráció nem csupán pazarul nézett ki, környezettudatos is volt, hiszen a lufik komposztálható anyagból készültek.

A követői is elájultak a látványtól. A sok szülinapi köszöntésen kívül nem győzték hangsúlyozni, micsoda élmény lehetett ez Szofinak. Akadt, aki mindezért odaítélte az édesanyának a legkreatívabb szülők képzeletbeli díját. 

Nézd meg Feke Pál szülinapos kislányát is!

"6 éve ilyenkor már a kezemben tartottalak, mondjuk kicsit könnyebb voltál…" - kezdődik Gyenesei Leila kislányához szóló posztja. Feke Pállal közös gyermeke 2017. augusztus 23-án született, azaz idén ünnepelte a hatodik születésnapját.

Feke Pál és Gyenesei Leila lánya 6 éves lett: Mimi ilyen nagylány már a szülinapos képén

Feke Pál és Gyenesei Leila kislánya, Mimi 2017. augusztus 23-án látta meg a napvilágot.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Cover-fotó: Instagram/Szilágyi Szilvi

Ezt is szeretjük