Tóth Vera 3 évet várt Zolira - Karácsonykor ismerte meg a szerelmét
Tóth Vera és párja, Pauli Zoltán megismerkedésükről és kapcsolatukról meséltek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Vera januárban árulta el, hogy szerelmes, februárban pedig a titokzatos férfi kilétét is felfedte: Pauli Zoltán, az elismert gasztroszakember, a panzióként, éttermeként, borozóként és delikáteszként is üzemelő Palkonyha tulajdonosa rabolta el a szívét. 

A pár megismerkedése mesébe illő, erről a Story magazinnak meséltek, amelyben exkluzív fotósorozat keretében bepillantást engedtek palkonyai életükbe is. 

Tóth Vera tavaly a családjával töltötte a szentestét, majd másnap a barátaival Budapesten sétálgatott, amikor a Bazilikánál belefutottak Pauli Zoliba, akit különböző rendezvényekről már ismert. A férfi csatlakozott hozzájuk, és egy borozóban élénk beszélgetésbe merültek. 

- Egyszer csak azon kaptam magam, hogy eltűntek mellőlünk a többiek, annyira belemerültünk egymásba, és ez így is maradt. Érdekes, misztikus helyzet volt, szinte földöntúli. (…)

Ki gondolta volna, hogy karácsonykor bepasizok? Ha valaki ezt mondja nekem, biztos kinevetem.

De a Jézuska tényleg szerelmet hozott! - mesélte az énekesnő. 

A 34 éves sztár szerint ekkorra érte el a régóta áhított belső egyensúlyt és nyugalmat, szerinte ez az igazi párkapcsolat titka, ezért nincs szükség játszmákra és taktikákra, csak önmagunkat kell adnunk. Karácsony után pár nappal Pauli Zoltán meghívta Palkonyára, de úriemberként kivett Tóth Verának egy szobát. Hagytak időt a megismerkedésre, semmit nem kapkodtak el. A kapcsolatukat az ingázás sem kezdte ki, sőt, megerősítette: alig várják, hogy együtt legyenek, de szükségük van az egyedül töltött időre is. 

- Ilyenkor intézzük a saját életünket, az üzletet. Az a jó társ, akivel nem zavarjuk egymást. Nem élünk egymás nyakán, így jó mindkettőnknek. A szabadság erősíti a kapcsolatunkat. Az idő múlásával fokozódik a vágy a találkozásra, és pont ettől nem múlik el a lelkesedés.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kenyér? Elég lesz? 😂♥️ fotó: @epphotoandfilm

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

- Érdekes szimbiózis ez. Ő feltöltődik az én nyüzsgő koncertjeimen, és pedig lelassulok Palkonyán. A kettő együtt van egyensúlyban. Így nyugodtan, konfliktusmentesen élünk. Köztünk soha nem volt egy hangos szó sem - vallotta be az első Megasztár nyertese. 

Az énekesnő húga, Tóth Gabi decemberre várja az első gyermekét. Tóth Vera életében még más áll az első helyen. Párjával már beszélgettek a gyermekvállalásról, de csak tíz hónapja vannak együtt, egyelőre egymással ismerkednek, utazgatnak, közös élményeket szereznek.   

- Azért romlanak el kapcsolatok, mert mindenki siettet mindent. Én három évet vártam Zolira, és ő olyan lett, amilyenről álmodni sem mertem. 

Hosszú Katinka először jelent meg párjával

Hosszú Katinka szeptember végén először jelent meg nyilvános rendezvényen a párjával. Az úszónő és szerelme Will Smith új filmje, a Gemini Man premierjén mutatkoztak együtt. Az Iron Lady nagyon dögös szerelést húzott a vörös szőnyegre, és Mátéval ölelkezve álltak a fotósok elé. 

Ezt is szeretjük