Tóth Vera hajmeresztő sztorija: a 2003-as Megasztár alatt rázós helyzetbe került

Tóth Verát a verseny idején úgy rajongták körbe az emberek, mint egy világsztárt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem túlzás, ha azt állítjuk, hogy 16 évvel ezelőtt Tóth Vera átírta a hazai tévétörténelmet, amikor megnyerte a 2003 őszén induló és 2004-ben véget érő magyar tehetségkutatót, a Megasztárt. Az énekesnő tudott élni a hírnévvel, amit a műsornak köszönhetett, hiszen azóta is a zenei élet egyik meghatározó alakjaként tartjuk számon.

Imád visszagondolni ezekre az időkre, hiszen ekkor változott meg gyökeresen az élete. Mindössze 19 éves volt, amikor feltűnt a válogatón, és vidéki lány lévén váratlanul érte a hatalmas népszerűség.

Tóth Vera Megasztáros emlékei

Akkoriban a TV2 énekversenye volt a legnézettebb műsor, a magyar háztartások szinte minden tagját foteljeikbe szegezte. Egy ország követte figyelemmel, vajon végül ki zsebelheti be a legjobb énekes címet.

Az aranytorkú sztár szerint versenytársaival még megtapasztalhatták az igazi sztárkultuszt, rajongóik olyan őrjöngéssel fogadták őket, akárhova mentek, mintha világsztárok lettek volna. Az őrületnek megvoltak a hátulütői, előfordult olyan is, hogy a műsor legnagyobb fanatikusai túl messzire mentek.

- A versenytársaimmal ültünk a mikrobuszban, és a rajongók kívülről döngették a buszt, ami majdnem felborult. Hatalmas rajongás övezte a műsort, rettenetesen komolyan vették az emberek - mesélte a Tények Plusz riportjában.

Nem ez az egyetlen hajmeresztő történet, amit vissza tud idézni. A mai napig meglepődik, ha szembesül azzal, mennyire befolyásolta a fiatalok életét a show.

- Volt olyan, hogy beszálltam egy taxiba, és a sofőr közölte, nem szerettek minket annak idején, mert nyolc és tizenegy között nem volt munkájuk, mindenki otthon ült a tévé előtt.

Így fest most Pierrot

Pierrot mint énekes zeneszerző, dalszövegíró vált országosan ismertté. A 2003-ban indult Megasztárnak két évadon át volt zsűritagja Presser Gáborral, Pély Barnával, Bakács Tiborral és Somával. 2015-ben és 2016-ban A Dal című műsorban vállalt zsűrizést. Élete ma már nem a zene körül forog. 

Ezt is szeretjük