Tóth Vera hajmeresztő sztorija: a 2003-as Megasztár alatt rázós helyzetbe került
Tóth Verát a verseny idején úgy rajongták körbe az emberek, mint egy világsztárt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem túlzás, ha azt állítjuk, hogy 16 évvel ezelőtt Tóth Vera átírta a hazai tévétörténelmet, amikor megnyerte a 2003 őszén induló és 2004-ben véget érő magyar tehetségkutatót, a Megasztárt. Az énekesnő tudott élni a hírnévvel, amit a műsornak köszönhetett, hiszen azóta is a zenei élet egyik meghatározó alakjaként tartjuk számon.

Imád visszagondolni ezekre az időkre, hiszen ekkor változott meg gyökeresen az élete. Mindössze 19 éves volt, amikor feltűnt a válogatón, és vidéki lány lévén váratlanul érte a hatalmas népszerűség.

Tóth Vera Megasztáros emlékei

Akkoriban a TV2 énekversenye volt a legnézettebb műsor, a magyar háztartások szinte minden tagját foteljeikbe szegezte. Egy ország követte figyelemmel, vajon végül ki zsebelheti be a legjobb énekes címet.

Az aranytorkú sztár szerint versenytársaival még megtapasztalhatták az igazi sztárkultuszt, rajongóik olyan őrjöngéssel fogadták őket, akárhova mentek, mintha világsztárok lettek volna. Az őrületnek megvoltak a hátulütői, előfordult olyan is, hogy a műsor legnagyobb fanatikusai túl messzire mentek.

- A versenytársaimmal ültünk a mikrobuszban, és a rajongók kívülről döngették a buszt, ami majdnem felborult. Hatalmas rajongás övezte a műsort, rettenetesen komolyan vették az emberek - mesélte a Tények Plusz riportjában.

Nem ez az egyetlen hajmeresztő történet, amit vissza tud idézni. A mai napig meglepődik, ha szembesül azzal, mennyire befolyásolta a fiatalok életét a show.

- Volt olyan, hogy beszálltam egy taxiba, és a sofőr közölte, nem szerettek minket annak idején, mert nyolc és tizenegy között nem volt munkájuk, mindenki otthon ült a tévé előtt.

Így fest most Pierrot

Pierrot mint énekes zeneszerző, dalszövegíró vált országosan ismertté. A 2003-ban indult Megasztárnak két évadon át volt zsűritagja Presser Gáborral, Pély Barnával, Bakács Tiborral és Somával. 2015-ben és 2016-ban A Dal című műsorban vállalt zsűrizést. Élete ma már nem a zene körül forog. 

Ezt is szeretjük