Oláh Ibolyát a 2003-as Megasztárban ismertük meg – Ennyit változott azóta
Oláh Ibolya az elmúlt években sokat komolyodott, nyugodt és kiegyensúlyozott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Oláh Ibolya a 2003 őszén indult Megasztárral vált országosan ismerté, a TV2 tehetségkutatójában végük a második helyezett lett. 2020. január 31-én ünnepelte a 42. születésnapját. 

A Story magazinnak adott interjúban azt mesélte, már nem az a zabolátlan, meggondolatlan, tüskés lány, akinek a nézők annak idején megismerték, ahogy teltek az évek, sokat komolyodott és változott. 

A Megasztár óta sokat változott

- Huszonévesen naiv, meggondolatlan és elutasító voltam, ami később meghozta a kárát, de tudni kell fejlődni és bocsánatot kérni. Vannak dolgok, amiket nem lehet helyrehozni, de ha úgy érzem, megnehezítettem másnak az életét, odaállok, és elnézést kérek – mondta.

Oláh Ibolya a Megasztár döntőjében 2004. április 3-án a Millenáris Parkban
Oláh Ibolya a Megasztár döntőjében 2004. április 3-án a Millenáris Parkban
Fotó: MTI/Kovács Tamás

A mostani nyugodtsága annak is köszönhető, hogy már nem azt az életet éli, amibe a Megasztár után, a nevelőotthonból kikerülve belecsöppent.

- Hirtelen meg kellett tanulnom, hogy nem mindenki jó és tisztességes, és amit a gyermekotthonban tanultunk a becsületről, a szeretetről, itt nem érvényes. A csalódásokat követően a tapasztalatokat beépítettem a mostani életembe, az eltávolodás pedig jót tett – osztotta meg a hetilap olvasóival. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Elköltözött Győrbe, ahol a háza távol van a város zajától, a csendben tud zenét írni, az éneklésével pedig nem zavarja a szomszédokat. Edz, odafigyel a táplálkozásra, testileg-lelkileg készen áll arra, hogy teljes erőbedobással dolgozzon. Az elmúlt években csak nagyon ritkán szerepelt, de a zenei pályának nem fordított hátat.

- Nemrég fejeztük be Presser Gáborral a közös munkát, szeptemberben egy zenés est premierjére készülök, jövő januárban pedig lemezbemutató koncertre. Közben önálló estem is van, és a zenekarommal is koncertezünk – árulta el.

Galambos Dorina a Megasztárban és most

Galambos Dorina a Megasztár első szériájában még szertelen, 19 éves lány volt. Ma már 36 éves, több zenekarban is énekel, most alapított egy új formációt.

Ezt is szeretjük