Kitalálod ki ez az elbűvölő mosolyú kislány? A Megasztárral robbant be
A képen a testvérét öleli, aki szintén híres énekesnő lett. Felismered őket az édes felvételen?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akadnak olyanok, akik szerint a tehetségkutató műsoroknak nincs semmi értelme, ám ezzel a 37 éves Tóth Vera egészen biztosan nem ért egyet. 2003-ban, mindössze 18 évesen jelentkezett a TV2-n futó Megasztár első szériájába, amit csodás hangjának köszönhetően megnyert. 

Egy évvel később a nála két évvel fiatalabb húga, Tóth Gabi is felbátorodott, testvéréhez hasonlóan elképesztően tehetségesnek bizonyult, így harmadikként végzett a második évadban. 

Tóth Vera és Gabi gyerekkori fotója

Tóth Vera és Tóth Gabi ma már irigylésre méltó életet élnek, megteremtették maguknak az anyagi biztonságot, sikeresek, szépek és híresek. Nem volt azonban ez mindig így, nagyon nehéz körülmények közül jöttek, a gyerekkoruk egyáltalán nem volt ilyen mesébe illő. 

Tapolcán, az iskolában a legszegényebb gyerekek közé tartoztak, emiatt sokszor kerültek kellemetlen, megalázó helyzetekbe. 

- 22-en voltunk egy osztályban, ahol a cigány gyerekek befogadtak, a többiek lenéztek. A romákhoz jártam ebédelni, gyakran több volt nekik, mint nekünk otthon. Életem legmegalázóbb élménye, amikor a sulinkat összevonták egy menő iskolával, és minket átvizsgáltak, nem vagyunk-e tetvesek - mesélte Tóth Gabi 2016-ban a Best magazinnak.

Tóth Vera és Gabi egész gyerekkorukban összetartottak, mindig megvédték egymást a támadásoktól, bántásoktól. Különösen igaz volt ez akkor, amikor az idősebbik testvért a súlya miatt csúfolták, húga mindig ott volt, hogy helyretegye a rosszindulatú iskolatársakat. 

Ez az örök és megbonthatatlan összetartozás látszik minden gyerekkori fotójukon, például azon is, amit Tóth Gabi nővére március 3-i születésnapja alkalmából osztott meg. Ezen még mindketten nagyon picik, a hajuk rövid. A mosolygós kis Vera szorosan öleli cumis, szőke kis testvérét. 

A többi gyerekkori fotójuk is hasonló, a legtöbbön egymáshoz bújva, szorosan egymás mellett ülnek, összedugják a buksijukat, vagy ölelkeznek. Bár az évek során természetesen felnőttek, és sokat változtak, még mindig meg lehet ismerni őket. 

Magyar női sztárok gyerekkori fotói

A hazai sztárvilág palettáján vannak olyan hírességek, akik hosszú évek óta állandó szereplői a különböző műsoroknak, ezer közül is felismernénk őket. A gyerekkori képeik alapján viszont már nehezebben megy a beazonosítás. Kvízünkben letesztelheted a tudásod, milyen jól ismered a hazai sztárokat. Gyerekkori fotójuk alapján be tudod azonosítani őket?

Ezt is szeretjük