Tóth Gabi: "rosszul vagyok attól, hogy Vera gebe modellalkat akar lenni"
Tóth Gabi szerint a nővére nagyon dögös, nem kellene tovább fogynia.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Vera szenzációs átalakuláson ment keresztül az elmúlt másfél évben: gyomor-bypass műtétje után 45 kilót fogyott, és nemcsak karcsúbb, de sokkal magabiztosabb is lett. Ma már bármelyik üzletben tud magának ruhát vásárolni, és az eddig megszokottaknál sokkal dögösebb darabokat is fel mer húzni. A 33 éves énekesnő ugyanakkor még nem elégedett, tovább szeretne fogyni, amivel kiakasztja húgát, Tóth Gabit. Ez D. Tóth Kriszta és öccse, D. Tóth András Helló, tesók! című műsorában derült ki, amely kedd esténként látható a Spektrum Home-on.

Tóth Vera D. Tóth Krisztának azt mondta, az elégedettségi rátája egy tízes skálán még csak egy ötös, legfeljebb hatos, mert úgy érzi, még nincsen kész.

- Most elkapta a gépszíj, és mindenáron ezt a teljesen gebe, vékony ént hajtja, amitől én rosszul vagyok, megmondom őszintén. Vera így egy annyira dögös nő, és mindenki így szereti. Az, hogy ő ezeket a modell alkatú nőket hajtja, amikor azoknak sincs boldog párkapcsolata. Ő 60 kilós szeretne lenni  - fakadt ki erre Tóth Gabi.

toth-vera-gabi
Fotó: Spektrum Home

Tóth Vera szerint húga nem látja jól, ő nem akar olyan lenni, mint a modell alkatú nők, de azt elismerte, hogy 60 kilósra szeretne lefogyni.

- Még egy 11-15 kilót biztos. Én 60 kiló szeretnék lenni, mert én annyi vagyok belül. Gabi ezt nem érti. Én nem a modelleket nézegetem, nem érdekel, hogy néznek ki. Engem az érdekel, hogy én milyen szeretnék lenni – árulta el a Megasztár első szériájának győztese.

Az is kiderült a műsorban, hogy mindkét Tóth lány számos hullámvölgyet élt meg: Tóth Gabi 14 éve jár egy természetgyógyászhoz, aki segít feldolgozni és feltárni a lelki sebeit, emellett pszichológusnál is volt már, míg Tóth Vera pszichológus segítségét vette igénybe.

- Onkopszichológus, aki az elfogadást nagyon jól tudja tanítani, hisz a rákkal küzdő betegekre specializálódott. Aki a haláltudatot el tudja fogadtatni a betegekkel, az nagyon sok minden mást is el tud. Egész kiskoromtól fogva kibogoztunk a problémáimat. Én kicsit hasadt tudattal éltem az életemet, mert nekem vékony tudatom van – vallotta be Tóth Vera.

Ezt is szeretjük