Tóth Gabi istennőként pózol szexi ruhájában - Csodájára jártak a lenge kreációnak

Tóth Gabi szemkápráztató szetteket vonultat fel új klipjében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csákberény dimbes-dombos vidékén nem mindennapi látványnak lehettek szemtanúi az arra kirándulók szerdán: a lankák tövében Tóth Gabi pózolt istennőként új videoklipje forgatásán.

Veled akarok lenni című dalának felvételéhez festői környezetet választott: nem műtermi körülmények között vették fel a jeleneteket, ezúttal a természet adja majd a videó helyszínét. Természetesen a ruhák is passzoltak a koncepcióhoz, hófehérben, batikolt kékben és egy földig érő, föld színű darabban is látható lesz a produkcióban.

Tóth Gabi szexi ruhája

Utóbbi ragadta meg leginkább rajongói figyelmét az Instagramon. A kreáció lenge, áttetsző anyagból készült, mély dekoltázsa szexin kihangsúlyozta az énekesnő idomait. A ruhakölteményt lassításban mutatta meg az oldalán, pazar látványt nyújtott, ahogy fellibbent a szélben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Nem csak a szetten ámultak a követői, azt sem hagyták szó nélkül, hogy kedvencük mennyire kirobbanó formában van a szülés után.

Egyesek azt írták a poszthoz, hogy a 32 éves sztár úgy fest, akár egy ősanya, szerintük árad belőle a pozitív energia. Kedvese sem állta meg, hogy kifejezze tetszését, szívecskés hangulatjelekkel adta felesége tudtára, mennyire büszke rá.

Ebben a fehér ruhában is szívdöglesztően festett, a lemenő nap sugarai pedig megkoronázták a látványt.

Szigetcsúcson a tó mentén forgott a kamera, ezúttal kék és fehér, batikolt ingruhában suhant át a tájon.

Tóth Gabi smink nélkül

Tóth Gabi egy smink nélküli fotóval mutatta meg, kora reggel hogyan várja, hogy féléves kislánya, Hannaróza Marika felébredjen, hogy aztán ez egész napját a hétkilós csemetéje "szolgálatában" tölthesse.

Ezt is szeretjük